EURO 2020

Σμάιχελ: "Ωραίο να βλέπω τον Έρικσεν να χαμογελάει"

Ο Κάσπερ Σμάιχελ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Ισπανία για την πρεμιέρα του Euro 2020
Ο Κάσπερ Σμάιχελ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Ισπανία για την πρεμιέρα του Euro 2020 @ 2021 STUART FRANKLIN/POOL VIA AP

Οι Σίμον Κιάερ και Κάσπερ Σμάιχελ επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο τον Κρίστιαν Έρικσεν και εξέφρασαν την ανακούφισή τους για τη βελτίωση της κατάστασής του, με τον Δανό επιτελικό μέσο να ενδέχεται ακόμα και την Τρίτη να πάρει εξιτήριο.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο ποδοσφαιρικός πλανήτης πήγε να βιώσει τον απόλυτο εφιάλτη με το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία για την πρεμιέρα του Euro 2020, τώρα ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης ενώ σε περίπτωση που και οι τελευταίες εξετάσεις που θα κάνει, δείξουν πως δεν υπάρχει κάτι που να απειλεί τη ζωή του, ενδέχεται να πάρει εξιτήριο την ερχόμενη Τρίτη (15/6).

Αυτό πάντως που έχει ιδιαίτερη σημασία αναφορικά με τον 29χρονο επιτελικό μέσο της Ίντερ είναι οι μαρτυρίες δύο συμπαικτών του, που τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, αυτές των Σίμον Κιάερ και Κάσπερ Σμάιχελ. "Ήταν πραγματικά ωραίο να τον βλέπω να χαμογελάσει.

Ήταν μία μεγάλη εμπειρία που με βοήθησε πολύ. Γνωρίζω τη γυναίκα και τα παιδιά του, είναι τρελή όλη αυτή η κατάσταση. Είμαι υπερήφανος που έχω τον Κιάερ για αρχηγό, δεν μου εκπλήσσει αυτό που έκανε που έτρεξε αμέσως να βοηθήσει τον Κρίστιαν.

Ο Σίμον και ο Κρίστιαν περνούν πολύ χρόνο μαζί στο Μιλάνο. Το σημαντικότερο είναι πως είναι καλά στην υγεία του", είπε ο Σμάιχελ, ενώ ο Χιέμπιεργκ πρόσθεσε με δικές του δηλώσεις για τον Έρικσεν: "Με τον τρόπο του μας είπε ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης με το Βέλγιο. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά".

Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από το νοσοκομείο δημιουργήθηκε ένα γκράφιτι σε τοίχο με το όνομα του Έρικσεν, με το εξής μήνυμα στα δανέζικα: "Ένας για όλους, όλοι για έναν".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ