ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στη Σένιτσα πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της Σλόβαν Μπρατισλάβας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν
Οι παίκτες της Σλόβαν Μπρατισλάβας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας νίκησε με 3-0 τη Σένιτσα για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa Conference League

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας επικράτησε της Σένιτσα με 3-0 εκτός έδρας, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa Conference League.

Οι παίκτες του Βάις καθάρισαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, χάρη στο γκολ του Ντράζιτς στο δεύτερο λεπτό και τα δύο γκολ του Μραζ στο 26' και το 35'.

Στο δεύτερο μέρος η Σλόβαν πάτησε φρένο, καθώς η Σένιτσα ισορρόπησε το παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 46' πέρασε ως αλλαγή για τους γηπεδούχους ο 19χρονος δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός, Ιωάννης Νιάρχος, ο οποίος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Με αυτή τη νίκη η Σλόβαν Μπρατισλάβας παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, έπειτα από εννιά αγωνιστικές. Η Σπάρτακ Τρνάβα έχει 17 βαθμούς αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Σούλα, Μεντβέντεφ, Κάσια (90' Μουστάφιτς), Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Ντράζιτς (81' Ραμπιού), Κανκάβα (68' Λίτσι), Ντε Καμπς, Γκριν (81' Χρντσαρ), Ντα Σίλβα, Μραζ (68' Χέντι)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ