BET CORNER

Σκόρερ στην Αθήνα, γκολ στη Θεσσαλονίκη

Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Λιβάι Γκαρσία σε φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Λιβάι Γκαρσία EUROKINISSI

Η εμπειρία βγάζει σημείο στη Λευκορωσία, ματς για σκόρερ το ΑΕΚ - Βελέζ, με τη λύση των γκολ στο Άρης - Αστάνα, MatchCombo στο Κύπελλο Βραζιλίας. Τέσσερις επιλογές από το 1.78 έως το 2.52 από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Ντιναμό Μπατούμι (20:00): Είχε πίστη στις δυνάμεις της η Ντιναμό, ο κόσμος την έσπρωξε στο πρώτο ματς, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΜΠΑΤΕ ώστε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Η εμπειρία των Λευκορώσων έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το τελικό 1-0 που διαμορφώθηκε στο 83’. Η πιο ισχυρή ομάδα της Λευκορωσίας η ΜΠΑΤΕ, το απόλυτο αφεντικό τα τελευταία 15 χρόνια με παρουσία και στο UEFA Champions League, ωστόσο τα δύο τελευταία χρόνια έχει πέσει σε επίπεδο.

Βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό σε σύγκριση με τους Γεωργιανούς και στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από τη Ντιναμό Μπρεστ 2-0 εντός έδρας. Δέχτηκε και τα δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, ενώ από το 26’ έπαιζε με δέκα παίκτες. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της εγχώριας λίγκας με ένα βαθμό λιγότερο από τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, έχοντας πάντως και τρία ματς παραπάνω. Η Ντιναμό Μπατούμι είναι φιλότιμη ομάδα, αλλά δεν έχει την εμπειρία και τον χαρακτήρα της ΜΠΑΤΕ, τέτοια ματς τα παίρνει η γηπεδούχος. Εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν οι οικοδεσπότες. Φυσιολογικός ο άσος στο 1.78 που κυκλοφορεί στη Stoiximan.

ΑΕΚ - Βελέζ (21:00): Η ΑΕΚ μπορεί να είναι ανώτερη ποιοτικά σε σύγκριση με τους Βόσνιους, αλλά δεν το απέδειξε στο χορτάρι. Προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο με τον Ανσαριφάρντ, αλλά έφυγε τελικά ηττημένη με 2-1 από τη Βοσνία και από μια έδρα που ο κόσμος είχε δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα. Δεν έπεισε με την εμφάνισή της η Ένωση, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως πριν την ανάπαυλα της ακυρώθηκε και γκολ.

Σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό η Βελέζ που έχει περισσότερα ματς στα πόδια της. Προέρχεται πάντως από ρεπό στο πρωτάθλημα λόγω του επικείμενου αγώνα με την ΑΕΚ. Στοιχηματικά η ΑΕΚ είναι το φαβορί, ωστόσο δεν δικαιολόγησε κάτι τέτοιο και επικρατεί προβληματισμός, την ίδια ώρα η Βελέζ ρίσκαρε και έπαιξε με θράσος στο πρώτο ματς και στη ρεβάνς δεν έχει να χάσει τίποτα. Η γηπεδούχος είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει την ανατροπή και να ψάξει ένα γρήγορο γκολ.

Το σχήμα στη γραμμή κρούσης παίζεται μεταξύ Αραούχο και Ανσαριφάρντ, ενώ δεν αποκλείεται να παίξουν και οι δυο, οι τιμές τους πάντως δεν ικανοποιούν. Το ενδεχόμενο να σκοράρει όμως στο ματς ο Λιβάι Γκαρσία θεωρείται αποδεκτό και μπορεί να μπει στο κάδρο, θα μπει στο αρχικό σχήμα, είναι δεδομένο αυτό, ενώ είναι ένας παίκτης που είναι δραστήριος, κουβαλάει την μπάλα και πάει σε ατομικές ενέργειες. Στο 2.52 προσφέρεται στη Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Λιβάι Γκαρσία στο ματς.

Άρης - Αστάνα (21:30): Με σύμμαχο το 2-0 του πρώτου αγώνα η Αστάνα ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη. Οι Καζάκοι βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό και φάνηκε αυτό με την παρουσία τους στο πρώτο ματς. Πιο αποτελεσματικοί, είχαν περισσότερες ευκαιρίες και παρότι στο τελευταίο τέταρτο έπαιξαν με δέκα παίκτες πήραν τη νίκη με 2-0. Ο Άρης είχε κάποιες στιγμές στο ματς, αλλά όχι τόσες ώστε να πάρει το ματς. Επικρατεί πάντως αισιοδοξία ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, ενώ ο Μάντζιος δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Η Αστάνα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, το έδειξε και στο πρώτο ματς, ο Άρης οφείλει να βγει μπροστά, ωστόσο οι Καζάκοι έχουν αποκτήσει σημαντική εμπειρία τα τελευταία χρόνια και είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Το 1.74 που κυκλοφορεί ο άσος δεν θέλγει ιδιαίτερα και κυρίως δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα. Στο 1.80 προσφέρεται στη Stoiximan το Goal/Goal, έχει την προσοχή ματς.

Φορταλέζα - Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (22:30): Στη Σεαρά η Φορταλέζα φιλοξενεί την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας για το Κύπελλο Βραζιλίας. Στη Serie A η γηπεδούχος, στη Serie Be βρίσκεται η CRB. Η Φορταλέζα κάνει σούπερ σεζόν και μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Παλμέιρας. Με άλλους στόχους ξεκίνησε, με άλλους πορεύεται. Είναι εξαιρετική η εικόνα που βγάζει ως τώρα στο χορτάρι, σαφώς και είναι υπέρβαση η τρίτη θέση, αφού βασικός στόχος ήταν η παραμονή και μια θέση στο Copa Sudamericana. Αλλά δεν… μασάει, ενώ μετράει 4 διαδοχικές νίκες με γκολ 7-0. Οι αγώνες στη φάση των 16 είναι διπλοί ωστόσο η Φορταλέζα θέλει να ξεμπερδέψει από το πρώτο ματς. Πειστική εμφάνιση κόντρα στην Μπραγκαντίνο για το πρωτάθλημα, που κάνει εξίσου καλή σεζόν και νίκη με 1-0.

Η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας παραδοσιακά δεν κυνηγάει την καταξίωση στο Κύπελλο, βασικός στόχος είναι η άνοδος και για την ώρα είναι εντός αυτού, καθώς βρίσκεται στην τέταρτη (τελευταία θέση που οδηγεί στο Brasileirao) θέση με 24 βαθμούς μετά από 14 ματς, αλλά οι αποστάσεις είναι οριακές, τόσο προς τα πάνω, όσο και προς τα κάτω. Προέρχεται από πολύ καλή νίκη κόντρα στη φιλόδοξη Σαμπάιο Κορέα με 3-2 σ’ ένα ματς ροντέο. Ακολουθεί παιχνίδι με την Πόντε Πρέτα στο πρωτάθλημα το οποίο είναι στα μέτρα της και μεσοβδόμαδα η ρεβάνς με τη Φορταλέζα.

Η οικοδέσποινα διάγει περίοδο φόρμας, το κλίμα είναι εξαιρετικό και δεν θέλει ουδείς να διαταραχθεί. Προέρχεται από πιο απαιτητικά ματς και έχει ανταπεξέλθει, η CRB από την άλλη έφτασε ως εδώ στο Κύπελλο επειδή απέκλεισε κατώτερες ομάδες. Εχει άλλες σκοτούρες και ορισμένα σκαμπανεβάσματα πρόσφατα. Στο 1.82 το MatchCombo 1 & over 1,5 στη Stoiximan, κρίνεται ικανοποιητικό.


*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ