ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκορ πρόκρισης με Μπέσα

Σκορ πρόκρισης με Μπέσα
INTIME SPORTS

Eν μέσω προετοιμασίας ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με την αλβανική Μπέσα

Μια πρωτόγνωρη κατάσταση έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ο Ολυμπιακός αφού θα αντιμετωπίσει την αλβανική Μπέσα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μέσα Ιουλίου, τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Έβαλντ Λίνεν ζήτησε σοβαρότητα από τους παίκτες του και να μην υποτιμήσουν την αλβανική ομάδα. Λογικό είναι οι "ερυθρόλευκοι" να μην βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική και φυσική κατάσταση, ενώ το άγνωστο τρομάζει τον Γερμανό τεχνικό.

Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα θα κάνει ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει και ο Αντώνης Νικοπολίδης παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο, στην τελευταία προπόνηση.

Με 4-2-3-1 και Όσκαρ σε ρόλο "μπαλαντέρ"

Ο Γερμανός τεχνικός σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση θα επιλέξει το αγαπημένο του σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από την εστία θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ από τα δεξιά στα αριστερά της άμυνας θα βρεθούν οι Γιώργος Γκαλίτσος, Ραούλ Μπράβο, Φρανσουά Μοδέστο και Χοσέ Χολέμπας.

Ως αμυντικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Έντσο Μαρέσκα και Ντουντού Σεαρένσε, ενώ στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ζαουάντ Ζαϊρί και στο αριστερό ο Κέβιν Μιραλάς. Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα είναι ο 'Οσκαρ Γκονθάλεθ, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Ντιόγκο.

Γκαλίτσιος: "Συγκεντρωμένοι για την πρόκριση"

O Γιώργος Γκαλίτσιος στάθηκε στην συγκέντρωση που απαιτείται προκειμένου να έρθει η πρόκριση, στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου.

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα: " Είναι σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Είχαμε κάποιο χρόνο να προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα αλλά θα πρέπει να αποδώσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας και συγκεντρωμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για τα δυνατά σημεία της Μπέσα: " Δεν θέλω να αναφερθώ στην κατάσταση της αντίπαλης ομάδας. Αν κάνουμε τα δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς".

Για το αν έχει παρακολουθήσει αλβανικό ποδόσφαιρο: " Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ αρκετά το αλβανικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην αυριανή μας αντίπαλο. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές".

Γ ια το... θαύμα η Μπέσα

Ο τεχνικός της Μπέσα, Σπέτιμ Ντούρο θα κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 με στόχο την έκπληξη. Η πιθανή σύνθεση που θα παρατάξει θα απαρτίζεται από τους: Σέχι, Αλιγιού, Φερίζοβιτς, Γιακούπι, Λαζαρέφσκι, Οζμάνι, Μιχάνι, Πότσι, Ντέμπι ,Τσικαλεσι, Ντος Σάντος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ