ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκληρή επίθεση Ερασιτέχνη σε Αλαφούζο

Σκληρή επίθεση Ερασιτέχνη σε Αλαφούζο
EUROKINISSI

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απάντησε στην πράσινη ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει: "Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το γήπεδο του Φαλήρου, θα είσαι πιο επιθυμητός από ότι στη Λεωφόρο".

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφορικά με την άρνηση χορήγησης του παραχωρητηρίου. Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Ερασιτέχνη επιτίθεται ευθέως στον Γιάννη Αλαφούζο κατηγορώντας τον για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στον Παναθηναϊκό αλλά και τη ζημιά που προσπαθεί να κάνει στον Ερασιτέχνη.

Τον καλεί να ορίσει αυτός ένα τίμημα... απλά να το πληρώνει στην ώρα του και σημειώνει πως αν ψάχνει για γήπεδο θα μπορούσε να κοιτάξει προς Φάληρο μεριά, εκεί που όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "είναι πιο επιθυμητός, από ότι στη Λεωφόρο".

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

"Αγαπητέ Ιωάννη Αλαφούζο Αρκετή ζημιά έχεις κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε η διοίκηση σου ομολόγησε ότι ήταν στρατηγική απόφαση να τιμωρηθεί η ομάδα μας με -6 βαθμούς και ουσιαστικά να μην πάρoυμε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Είναι η ίδια διοίκηση που προσμετρά στα χρήματα προς τον Ερασιτέχνη τις σουίτες που εσύ έχτισες για εμπορική χρήση (1.900.000 ευρώ), τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για αυτά τα 5 χρόνια (500.000 ευρώ) και τις επισκευές των 560.000 ευρώ (δεν ξέρουμε αν σε αυτές είναι και οι μπογιές που έδωσες στους φιλάθλους για να βάφουν το γήπεδο).

Παρακαλούμε σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις ζημιά και στον Ερασιτέχνη. Πλήρωσε άμεσα το χρέος σου και άφησε μας να προσπαθήσουμε με ιδίες δυνάμεις να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο που σε μεγάλο βαθμό εσύ μας οδήγησες (θυμάσαι την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τις αθεώρητες αποδείξεις ως δωρεά;)

Για την επερχόμενη σεζόν, και εφόσον θέλεις την χρήση του «Απόστολος Νικολαϊδης», όρισε εσύ το τίμημα που επιθυμείς, απλά παρακαλούμε να το πληρώνεις στην ώρα του. Σε περίπτωση που έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό και εξετάζεις και άλλα γήπεδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το γειτονικό σου γήπεδο, αυτό του Φαλήρου. Εκεί άλλωστε θα είσαι σίγουρα πιο επιθυμητός, από ότι στην Λεωφόρο...."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ