ΟΦΗ

Σκάζνι: "Αν είχα πρόταση θα επέστρεφα"

Σκάζνι: "Αν είχα πρόταση θα επέστρεφα"
Σκαζνι

Ο Ζντένεκ Σκάζνι δήλωσε στο SPORT 24 οτι δεν έχει πρόταση απο τον ΟΦΗ, άφησε όμως την... πόρτα ανοικτή

Ο Ζντένεκ Σκάζνι φέρεται να είναι ανάμεσα στα υποψήφια ονόματα που εξετάζει ο ΟΦΗ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου. Το SPORT 24 επικοινώνησε με τον Τσέχο προπονητή που ξεκαθάρισε οτι δεν έχει καμία επαφή με τους "μελανόλευκους", όμως άφησε την "πόρτα" ανοικτή.

"Δεν έχω καμία επαφή με την διοίκηση του ΟΦΗ, οτι μαθαίνω για το συγκεκριμένο θέμα είναι απο εσάς τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνο και με ρωτάτε" δήλωσε αρχικά, ενώ στην συνέχεια τόνισε οτι θα τον ενδιέφερε η επιστροφή στην Ελλάδα: "Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα, παρακολούθησα αρκετούς αγώνες φέτος στην τηλεόραση, κυρίως της ΑΕΚ γιατί την είχαμε αντίπαλο στο UEFA.

Όμως ξέρω και για τις υπόλοιπες, οτι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, οτι ο Παναθηναϊκός στα play-off εξασφάλισε την δεύτερη θέση, ενώ παρακολούθησα την πορεία του Εργοτέλη και του ΟΦΗ που είναι οι ομάδες του Ηρακλείου. Για να είμαι ειλικρινής στην περίπτωση που είχα πρόταση απο τον ΟΦΗ δεν θα το σκεφτόμουν ούτε λεπτό και θα συμφωνούσα αμέσως.

Ήμουν στην ομάδα σχεδόν δυο χρόνια, πέρασα καλά, δεν είχα κανένα παράπονο, οπότε θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν γινόταν κάτι τέτοιο. Αν είχα πρόταση απο άλλη ελληνική ομάδα θα το σκεφτόμουν καλύτερα, όμως για τον ΟΦΗ ούτε λεπτό".

Snakes: "Αποσύρετε τις μηνύσεις"

Aνακοίνωση με την οποία ζητάει από την ΠΑΕ ΟΦΗ να αποσύρει τις μηνύσεις κατά του Σήφη Κορωνάκη και του δημοσιογράφου Μανώλη Δανδουλάκη εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, "Snakes". Mάλιστα στην ανακοίνωση που έχουν εκδώσει αναφέρουν ότι αυτό θα πρέπει να γίνει σε ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Η ανακοίνωση των Snakes

"Φίλοι Ομιλίτες,

Αύριο εκδικάζεται η μήνυση της ΠΑΕ ΟΦΗ εναντίον των κυρίων Δανδουλάκη και Κορωνάκη στα δικαστήρια Ηρακλείου. Επειδή πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια άστοχη κίνηση εκπορευόμενη από κακούς συμβουλάτορες που στρέφεται ενάντια στην ελευθερία του τύπου και της δημόσιας έκφρασης, του δικαιώματος στην άποψη και την πολυφωνία και επειδή τέτοιες πρακτικές πρέπει να μας βρίσκουν αντίθετους σαν κοινωνικό σύνολο εν γένει, σας καλούμε στο μέτρο του δυνατού αύριο στα δικαστήρια για ηθική στήριξη προς τους μηνυθέντες.

Δεκάδες δημοσιεύματα ανάλογου –και ισχυρότερου- περιεχομένου με τις δηλώσεις του κ. Κορωνάκη έχουν φιλοξενηθεί κατά το παρελθόν αλλά και μετά την επίμαχη δήλωση σε μεγάλες αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες και ποτέ κανένας στην ΠΑΕ δεν επηρεάστηκε ούτε ένιωσε την ανάγκη να προβεί σε μηνύσεις.
Καλούμε την ΠΑΕ ΟΦΗ να αποσύρει τις μηνύσεις αυτές, αν θέλετε ως δείγμα αλλαγής σελίδας και αποστροφής του νοσηρού παρελθόντος αλλά και μιας νέας επικοινωνιακής πρακτικής που θα εξαλείψει την εσωστρέφεια.


Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι οι διεργασίες για την επαναλειτουργία του συνδέσμου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ότι σύντομα θα έχουμε νεώτερα.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Παράσχο για την προσφορά του στην ομάδα και τη σπουδαία νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού. Τις φήμες που σχετίζουν την αποχώρησή του με αυτήν ακριβώς τη νίκη θα τις εκλάβουμε ως κακόβουλες και κακεντρεχείς. Άλλωστε η ΠΑΕ ΟΦΗ αποδεικνύει καθημερινά τα τρία τελευταία χρόνια με τη λειτουργία και το ήθος της ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με τέτοιες γκεμπελικές πρακτικές, όπως μερικοί επιμένουν να ισχυρίζονται.

Ελπίζουμε να το επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά και με την απόσυρση των μηνύσεων συμβάλλοντας εκ νέου και ως μας έχει συνηθίσει την τελευταία τριετία στην ενότητα της ομιλίτικης οικογένειας και στην προάσπιση του υγιούς της οράματος για έναν ΟΦΗ ισχυρό, αυτόφωτο και πρωταγωνιστή.
Οποιαδήποτε άλλη πρακτική θα μας ξενίσει.


Snakes"





















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ