PREMIER LEAGUE

Σκάρπα: "Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στην Premier League, ήταν η ευκαιρία μου"

Σκάρπα: "Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στην Premier League, ήταν η ευκαιρία μου"
PRINTSCREEN

Ο Γκουστάβο Σκάρπα μίλησε σε εκπομπή της Βραζιλίας για τη συμφωνία με τη Νότιγχαμ και την προοπτική να αγωνιστεί στην Premier League, την οποία χαρακτήρισε όνειρο.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα φιλοξενήθηκε τις τελευταίες ώρες στην εκπομπή “Ben Amigos” του Sportv του Globo Esporte και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμφωνία του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την προοπτική να αγωνιστεί στην Premier League.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ και εξτρέμ είναι αυτή τη στιγμή βάσει στατιστικών και ρεπορτάζ στη Νότια Αμερική ο καλύτερος ποδοσφαιριστής σε απόδοση του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

"Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι το όνειρο μου πάντα ήταν να παίξω στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην Αγγλία. Ομολογώ ότι άρχισα να το βρίσκω απίθανο βλέποντας τα χρόνια να περνούν. Όταν όμως μου δόθηκε η ευκαιρία, στα 28 μου, ήταν σουρεαλιστικό. Η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω στην Premier League" δήλωσε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

"Η εμπειρία του να ζεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα ήταν κάτι που πάντα ήθελα. Θα μπορούσα να το κάνω ακόμη και αφού σταματούσα το ποδόσφαιρο, αλλά ήθελα να έχω την επαγγελματική εμπειρία. Ήθελα να γίνω ο γκρίνγκο, να εγκατασταθώ σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος" πρόσθεσε ο Σκάρπα και συνέχισε: "Βιώνω την καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου και από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Αμπέλ Φερέιρα έχω εξελιχθεί. Είναι δύσκολο να εγκαταλείψω την Παλμέιρας και κάτι τόσο μεγάλο που χτίσαμε με το κλαμπ, αλλά είναι η τελευταία μου ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αγγλία.

Με τον ίδιο τρόπο που ονειρευόμουν την Premier League, συνεχίζω να ονειρεύομαι και την συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα. Η αγορά εκεί ανοίγει περισσότερες πόρτες για το Σελεσάο. Όποιος παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο ξέρει ότι του ανοίγουν οι πόρτες για την εθνική ομάδα και για άλλους συλλόγους. Νομίζω ότι αξίζει να ονειρευτεί κανείς μέχρι το τέλος".

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ