ΣΕΡΙΦ

Σκάουτ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είδαν παίκτες της Σέριφ κόντρα στην Ίντερ

Οι παίκτες της Σέριφ ποζάρουν για φωτογραφία πριν τον αγώνα με την Ίντερ
Οι παίκτες της Σέριφ ποζάρουν για φωτογραφία πριν τον αγώνα με την Ίντερ @ 2021 DMITRI LOVETSKY / ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με μολδαβικά media, απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ παρακολουθήσαν την χτεσινοβραδινή αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της πρωταθλήτριας Μολδαβίας και της Ιντερ, έχοντας προφανώς την προσοχή τους σε ποδοσφαιριστές της Σέριφ.

Κάθε άλλο παρά εύκολο το ταξίδι στο Τίρασπολ. Για οποιονδήποτε επισκέπτη. Πλέον όμως, με τη φετινή ατραξιόν του Champions League, Σέριφ, φαντάζει επιβεβλημένο. Τουλάχιστον για όσους επιδιώκουν να ελέγξουν από κοντά το κατά πόσον οι παίκτες από τα μέχρι πρότινος ποδοσφαιρικά… αζήτητα των πρωταθλητών Μολδαβίας αξίζουν το πέρασμα στο επόμενο, ανώτερο επίπεδο.

Και μπορεί η φούρια τους να δείχνει πως εξανεμίζεται, με την κανονικότητα να επιβάλλεται σιγά σιγά, αφού ύστερα από τις δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου τους (με τη μυθική στο "Μπερναμπέου" επί της Ρεάλ μια εξ αυτών) έχουν ακολουθήσει ισάριθμες ήττες στις επόμενες, το γεγονός όμως ότι με άλλες τόσες να απομένουν η Σέριφ είναι 3η και στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική 16αδα της διοργάνωσης, αρκεί για να δικαιολογήσει όλον τον ντόρο.

Όπως επίσης και το ενδιαφέρον. Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα – ασυνήθιστα σε τέτοια μεγαλεία - media της Μολδαβίας, στην χτεσινοβραδινή φιλοξενία της Ιντερ, στις έδρες του ομώνυμου γηπέδου της Σέριφ βρέθηκαν πάνω από 20 διαπιστευμένοι scouts ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μεταξύ αυτών και δύο ελληνικών ομάδων με τις αναφορές να κάνουν λόγο για εκπροσώπους από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Άγνωστο προφανώς το αντικείμενο και ο σκοπός του ταξιδιού.

Υπενθυμίζεται πως το SPORT24 είχε προ μερικών εβδομάδων αναφερθεί στο τσεκάρισμα που πραγματοποιείται από (τουλάχιστον) δύο ελληνικές ομάδες – και όχι κατ’ ανάγκη τους δύο δικεφάλους… - στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Σέριφ, Φερνάντο Πεϊσότο, ενώ παρότι μοιάζει να έχει ατονήσει (κυρίως λόγω ανταγωνισμού) έχουν υπάρξει κατά καιρούς και διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν ελληνικές ομάδες να έχουν στρέψει την προσοχή τους και στον επίσης Βραζιλιάνο, αριστερό μπακ, Κριστιάνο ντα Σίλβα.

TAGS ΣΕΡΙΦ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ