ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Σκαλόνι για Μέσι: "Ό,τι κάνει, είναι μοναδικό, δεν υπάρχουν άλλα λόγια για να τον περιγράψεις"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Αργεντινής κόντρα στην Εσθονία | 5 Ιουνίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Αργεντινής κόντρα στην Εσθονία | 5 Ιουνίου 2022 @2022 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι μάγεψε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη για μία ακόμα φορά με τα πέντε γκολ που σημείωσε στο 5-0 της Αργεντινής επί της Εσθονίας και ο Λιονέλ Σκαλόνι έσταξε μέλι για τον Pulga με δηλώσεις του στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ούτε μία ούτε δύο αλλά πέντε φορές βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα της Εσθονίας ο Λιονέλ Μέσι στα πρώτα 76 λεπτά του διεθνούς φιλικού αγώνα που έλαβε χώρα στην Παμπλόνα, με τον Pulga να γίνεται μόλις ο τρίτος παίκτης της εθνικής Αργεντινής που βάζει πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι και να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

"Δεν ξέρω τι άλλο να πω γαι τον Μέσι, είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχουν μείνει άλλα λόγια για να τον περιγράψεις. Οτιδήποτε κάνει είναι μοναδικό και είναι ευχαρίστηση να τον έχουμε σε αυτό το γκρουπ παικτών. Έχω μόνο λόγια ευχαριστιών για αυτόν. Είναι απόλαυση να τον βλέπεις", δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της αλμπισελέστε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Σημειώνεται μάλιστα πως το φινάλε του ματς βρήκε τον Pulga να γίνεται κάτοχος ενός ασύλληπτου ρεκόρ αφού είναι πλέον ο μοναδικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει 1.100 γκολ και ασίστ στην καριέρα του, με τη συγκομιδή του πλέον να είναι 769 γκολ και 331 ασίστ σε 974 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ