ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα ενοχλήθηκε με ερώτηση ρεπόρτερ για τις πολλές αλλαγές του

Manchester City's head coach Pep Guardiola, left, stands during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley Stadium in London, England, Saturday, April 17, 2021. (Ben Stansall, Pool via AP)
Manchester City's head coach Pep Guardiola, left, stands during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley Stadium in London, England, Saturday, April 17, 2021. (Ben Stansall, Pool via AP) @ 2021 BEN STANSALL/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έκρυψε την ενόχλησή του σε ερώτηση για τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Σίτι απέναντι στην Τσέλσι σε σχέση με το προηγούμενο ματς ενώ εμφανίστηκε προβληματισμένος για τον τραυματισμό του Ντε Μπράινε.

Ιπποτικός ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο φινάλε του πρώτου ημιτελικού του FA Cup που βρήκε την Μάντσεστερ Σίτι να ηττάται με 1-0 από την Τσέλσι και να αποχαιρετάει τον έναν από τους τέσσερις φετινούς στόχους της, με τον Καταλανό να δίνει συγχαρητήρια στους Λονδρέζους τονίζοντας για τη δική του ομάδα πως "δεν ήμασταν αρκετά δημιουργικοί με εξαίρεση το τελευταίο 15λεπτο".

"Είμαι ευχαριστημένος με τα όσα έχουμε κάνει ως τώρα. Με τόσα ματς που δίνουμε, η τελευταία φορά που δεν παίξαμε μεσοβδόμαδα ήταν μία αιωνιότητα μακριά", πρόσθεσε ο Καταλανός, για να γίνει έξαλλος όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις πολλές (8) αλλαγές που έκανε στο αρχικο σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα.

"Τι να πω; Όταν έχεις 2,5 ημέρες να ξεκουραστείς και παίζεις εκτός και πρέπει να ταξιδέψεις για πάνω από τρεις ώρες και όλοι έχουν δικαίωμα να παίξουν... Μην λέτε όμως ότι δεν δώσαμε σημασία. Αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει τρεις σερί τελικούς στο Carabao Cup.

Δεν μπορείς να πετύχεις αυτά που κάναμε εμείς χωρίς να δίνουμε σημασία στα ματς. Εάν νικούσαμε με τις οκτώ αλλαγές που έκανα, τι θα λέγατε;

Μην λέτε μετά από το ματς ότι δεν δώσαμε προσοχή επειδή χάσαμε. Να το λέτε πριν. Όχι μετά. Σεβόμαστε τον θεσμό του FA Cup και ήρθαμε εδώ για τη νίκη".

Πέρα από την πικρή γεύση που άφησε η ήττα, ο ημιτελικός του FA Cup κινδυνεύει να κάνει ζημιά στους πολίτες και με έναν άλλον τρόπο πάντως, καθώς ο Κέβιντ Ντε Μπράινε τραυματίστηκε στον αστράγαλο και χρειάστηκε να γίνει αλλαγή στο 48', με τον Γκουαρδιόλα να φαίνεται ανήσυχος κληθείς να σχολιάσει το γεγονός:

"Πονάει τώρα. Την Κυριακή θα κάνει ένα τεστ με τους γιατρούς. Έτσι όπως το βλέπω δεν είναι καλή η κατάσταση αλλά θα δούμε σίγουρα την Κυριακή", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Ben Stansall/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ