ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίτι: Έφτασε στο Μάντσεστερ για να υπογράψει ο Ρούμπεν Ντίας

Ο Ρούμπεν Ντίας σε αγώνα της εθνικής Πορτογαλίας για την προκριματική φάση του Euro 2020
Ο Ρούμπεν Ντίας σε αγώνα της εθνικής Πορτογαλίας για την προκριματική φάση του Euro 2020 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Ρούμπεν Ντίας βρίσκεται ήδη στο Μάντσεστερ και μετράει αντίστροφα για να υπογράψει στην Σίτι και να αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου.

Αν πριν από λίγο καιρό υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ανάγκη τον Ρούμπεν Ντίας, από το βράδυ της Κυριακής είναι σίγουρο πως ανακάλεσαν, βλέποντας την πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2018 και του 2019 να γνωρίζει εντός έδρας συντριβή με 5-2 από την Λέστερ για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Ουσιαστικά, αυτός ο αγωνιστικός διασυρμός επιτάχυνε τις διαδικασίες για την απόκτηση του αρχηγού της Μπενφίκα, με τους πολίτες να δίνουν τα χέρια με τους αετούς και να ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον 23χρονο στόπερ.

Ο Ντίας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του μετά το ματς με την Μορεϊρένσε και κατόπιν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Σίτι, με τους Άγγλους ρεπόρτερ να τον εντοπίζουν μάλιστα έξω από το ξενοδοχείο του Μάντσεστερ την Τρίτη.

Το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί απο τους πολίτες είναι να ολοκληρώσει τα ιατρικά τεστ ο Οταμέντι προκειμένου να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο (θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Μπενφίκα ο Αργεντινός) με τον Ντίας από την πλευρά του να γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Σίτι.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συμφώνησε με την Μπενφίκα έναντι του ποσού ρεκόρ των 64.000.000 λιρών, με την ακριβότερη μεταγραφή της μέχρι τώρα να είναι αυτή του Ρόντρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019 όπου έδωσε το ποσό των 62.800.000 λιρών στους ροχιμπλάνκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ