ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σιώπης: "Αξίζαμε κάτι παραπάνω και το πιστεύαμε"

Ο Μανώλης Σιώπης από την αναμέτρηση Σουηδία - Ελλάδα | 12 Οκτωβρίου 2021
Ο Μανώλης Σιώπης από την αναμέτρηση Σουηδία - Ελλάδα | 12 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Μανώλης Σιώπης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σουηδία και την ήττα της Εθνικής Ελλάδας τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άξιζε κάτι καλύτερο και το πίστευε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Ελλάδα ηττήθηκε 2-0 από τη Σουηδία πληρώνοντας τα λάθη της σε ένα ματς όπου άξιζε κάτι παραπάνω και το πίστευε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Κάτι που τόνισε και ο Μανώλης Σιώπης στις δηλώσεις του με το πέρας της αναμέτρησης:

"Ξεκάθαρα αξίζαμε κάτι παραπάνω και το πιστεύαμε. Ήμασταν σε εκπληκτική κατάσταση, βγάζαμε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πιστοί στο πλάνο του προπονητή αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ που θα μας έδινε το προβάδισμα.

Είπαμε να σηκώσουμε το κεφάλι και να προσπαθήσουμε. Όταν δέχεσαι δύο γκολ έπειτα από ένα καλό ημίχρονο δεν είναι εύκολο, δεν το βάλαμε κάτω. Δεχθήκαμε και το 2-0 και μετά καταλαβαινεις ότι το ματς τελειώνει.

Κάναμε δύο καλές εμφανίσεις αν εξαιρέσεις το δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα δείχνει ότι πάει να χτίσει πολύ καλό, και εξαρτάται από το τιμ και να συνεχίσει με τους παίκτες. Δεν έχω νιώσει έτσι ξανά στην Εθνική, είναι ο ένας για τον άλλο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα βρεθούμε σύντομα σε μεγάλη διοργάνωση. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για αυτή τη διοργάνωση.

Σε όλα τα μας πήγαμε για νίκη, ό,τι και να έγινε πάμε για το δύο στα δύο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ