ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σίμος: "Το αποτέλεσμα δεν επηρεάζει την πίστη που έχω στους παίκτες"

Ο προπονητής της Κ21 Γιώργος Σίμος
Ο προπονητής της Κ21 Γιώργος Σίμος INTIME

Ο Γιώργος Σίμος δήλωσε αμέσως μετά την ήττα της Εθνικής Κ21 από την Πορτογαλία με 4-0 ότι δεν έχει χάσει την πίστη του στους παίκτες του, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Σίμος στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν έδειξαν τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας κόντρα στην Πορτογαλία, από την οποία γνώρισε την ήττα με 4-0 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ωστόσο τόνισε ότι έχει πίστη στην Εθνική Κ21 και ότι θα πετύχει τον στόχο που έχει θέσει για την προκριματική φάση του Euro 2023, δείχνοντας όμως μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σίμος αμέσως μετά το ματς: "Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Απέναντι σε τόσο δυνατές ομάδες όπως η Πορτογαλία, ο βαθμός ετοιμότητας και η απόδοσή μας πρέπει να είναι στο 110% για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εμείς δυστυχώς σε αυτόν τον αγώνα δεν το είχαμε αυτό. Στα πρώτα τριάντα λεπτά η απόδοσή μας ήταν τέτοια που χάσαμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι σε αυτό το παιχνίδι.

Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι δεν ήταν αυτό που θέλαμε δεν επηρεάζει την πίστη που έχω στις ικανότητες και στην αξία των ποδοσφαιριστών μας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια μέχρι σήμερα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά ο σημερινός αγώνας είναι ένας αγώνας οδηγός για το μέλλον και για το επόμενο επίπεδο στο οποίο θέλουμε να βρεθούμε.

Άρα συνεχίζουμε με στόχο τον Ιούνιο να είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει από την αρχή ως ομάδα
".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ