ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σίμος: "Επιθυμητό το αποτέλεσμα, ακόμα καλύτεροι κόντρα στην Πορτογαλία"

Ο Γιώργος Σίμος στη διάρκεια του αγώνα της Ελπίδων με το Λιχτενστάιν | 25 Μαρτίου 2022
Ο Γιώργος Σίμος στη διάρκεια του αγώνα της Ελπίδων με το Λιχτενστάιν | 25 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Γιώργος Σίμος μετά το 4-0 της Ελπίδων επί του Λιχτενστάιν υποστήριξε πως ήταν ένα καλό παιχνίδι και μια ουσιαστικά καλή προπόνηση ενόψει του σημαντικού αγώνα που ακολουθεί με την Πορτογαλία.

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε 4-0 του Λιχτενστάιν στην Τρίπολη σε ένα ματς που ήταν η καλύτερη δυνατή προπόνηση ενόψει του σημαντικού αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Πορτογαλία. Ο τεχνικός της Εθνικής, Γιώργος Σίμος, στάθηκε στο αποτέλεσμα που ήταν το επιθυμητό και τόινισε πως περιμένει να δει την ομάδα του καλύτερη στο ματς που ακολουθεί με την Πορτογαλία.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Μετά από ένα μεγάλο διάστημα τεσσάρων μηνών αγωνιστήκαμε σήμερα απέναντι στο Λιχτενστάιν. Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα μας είχαμε πέντε διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα και μαζί με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να βρούμε ξανά έναν τρόπο παιχνιδιού, ώστε, αφενός να φτάσουμε στη νίκη και αφετέρου να προετοιμαστούμε για τον επόμενο σημαντικό αγώνα με την Πορτογαλία.

Σκοράραμε τέσσερα γκολ, δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες και για έναν ακόμη αγώνα είχαμε μηδέν παθητικό. Το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό, η απόδοση όμως και θέλουμε -και μπορούμε- να είναι καλύτερη.

Έχουμε μπροστά μας τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για το σημαντικό επόμενο παιχνίδι, αρχής γενομένης από σήμερα, παρακολουθώντας το ματς της Πορτογαλίας με την Ισλανδία. Στα θετικά ότι όλοι είμαστε υγιείς, βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλους, είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μια νίκη αυτή τη σπουδαία μέρα για όλους τους Έλληνες, σε μια πόλη που γιορτάζει έντονα την 25η Μαρτίου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ