ΓΙΟΥΡΟ QUIZ

ΓΙΟΥΡΟ QUIZ: Όσα ζήσαμε στο πρώτο παιχνίδι με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

ΓΙΟΥΡΟ QUIZ: Όσα ζήσαμε στο πρώτο παιχνίδι με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Μία ώρα πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του Euro 2020, το SPORT24 έκανε τη δική του πρεμιέρα για το πρώτο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, τότε η πρώτη μέρα του EYRO πρέπει να ήταν για σένα "γιορτή". Η Ιταλία ξόρκισε το κακό των βαρετών εναρκτήριων παιχνιδιών με 3 γκολ και το SPORT24 προσέφερε στο κοινό του μία μοναδική εμπειρία με το πρώτο live online τηλεπαιχνίδι που ήρθε στη ζωή μας από την BWIN για να μας χαρίσει 7 μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τέσταρε τις γνώσεις του κοινού

Στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή βρίσκεται ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος μέσα από μια σειρά αθλητικών ερωτήσεων που αφορούν και τη φετινή διοργάνωση και αυτές του παρελθόντος, αναζητά τον Euro master, αυτόν δηλαδή που θα απαντήσει και σωστά και πολύ γρήγορα και θα κερδίσει φανταστικά δώρα.

Στο πρώτο μας quiz οι ερωτήσεις αφορούσαν τη φετινή διοργάνωση αλλά και περασμένα EURO. Από το επόμενο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ έρχονται πιο απαιτητικές ερωτήσεις. Οι οποίες όμως αφορούν τα παιχνίδια που ξεκίνησαν να παίζονται στις 11 πόλεις που φιλοξενούν τη διοργάνωση. Οπότε όσο περισσότερο παρακολουθείτε το EURO και διαβάζετε SPORT24 τόσο πιο πιθανό είναι να κερδίσετε.

Επόμενο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ στο SPORT24 την Τετάρτη 16/06 στις 21:00. Οι συμμετοχές θα ανοίξουν την Τρίτη το πρωί με νέο κείμενο που θα βρεις στο SPORT24.

Πάμε να δούμε τι έγινε στο πρώτο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ. Για όσους δεν το παρακολούθησαν live είναι μια καλή ευκαιρία να τεστάρετε τις γνώσεις σας και να προθερμανθείτε για το επόμενο quiz.

Ο νικητής του πρώτου ΓΙΟΥΡΟ QUIZ με το nickname Vaggelis7Chios κέρδισε το Huawei P Smart 2021 προσφορά της εταιρείας HUAWEI. Και μαζί με τους tamas_panzer, Laz, betman81 και gregthem7, μία θέση στον μεγάλο τελικό του ΓΙΟΥΡΟ QUIZ την Παρασκευή 7 Ιουλίου, εκεί όπου τους περιμένει ένα πολύ μεγάλο δώρο από την BWIN. Το δώρο θα το αποκαλύψουμε σε μία από τις επόμενες εκπομπές.

Τη βαθμολογία με τους 100 πρώτους του quiz μπορείτε να τη βρείτε στο play.sport24.gr

Επόμενο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ στο SPORT24 την Τετάρτη 16/06 στις 21:00. Οι συμμετοχές θα ανοίξουν την Τρίτη το πρωί με νέο κείμενο που θα βρεις στο SPORT24.

Δείτε εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό που είχαμε στο πρώτο τηλεπαιχνίδι.

TAGS ΓΙΟΥΡΟ QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ