ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Σιμεόνε: "Συνεχίζω στην Ατλέτικο, δεν έχουμε κάτι να πούμε"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο κατά τη διάρκεια ημιτελικού ισπανικού Super Cup απέναντι στην Μπιλμπάο | 13 Ιανουαρίου 2022
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο κατά τη διάρκεια ημιτελικού ισπανικού Super Cup απέναντι στην Μπιλμπάο | 13 Ιανουαρίου 2022 @2022 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του από την Ατλέτικο με δηλώσεις του καθώς ο Αργεντινός προπονητής υποστήριξε πως θα παραμείνει στο σύλλογο της Μαδρίτης.

Τέλος στα όποια σενάρια αποχώρησης του από την Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε την Κυριακή το βράδυ μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Σεβίλλη ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Μαδρίτης και τη νέα σεζόν και δεν υπάρχει κάτι να πει κανείς:

"Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Συνεχίζω στην Ατλέτικο. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, αλλά απόλυτη ηρεμία. Οι δικαιολογίες είναι αχρείαστες. Σε μια σεζόν που είχε πολλές αστάθειες όλοι είχαμε ευθύνες που δεν πετύχαμε κάτι περισσότερο, αν και πετύχαμε τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί από τη διοίκηση. Θα πρέπει να μιλήσουμε και να δούμε πώς θα γίνουμε καλύτεροι".

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ