ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Σιμεόνε: "Συγχαίρω την ομάδα για την υπομονή και την υπευθυνότητα, οι άλλοι χάνουν με 6-0"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατά τη διάρκεια του Λίβερπολυ - Ατλέτικο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατά τη διάρκεια του Λίβερπολυ - Ατλέτικο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε συνεχάρη την Ατλέτικο για τον τρόπο που έπαιξε κόντρα στη Λίβερπουλ, όντας αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το 36', τονίζοντας ότι άλλες ομάδες χάνουν με έξι γκολ, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η ήττα με 2-0 τον πικραίνει.

Η Λίβερπουλ δεν χρειάστηκε περισσότερο από 21 λεπτά για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο (2-0) και κατ' επέκταση την πρόκριση στη φάση των "16" του Champions League, ως πρώτη στον όμιλό της. Λίγο μετά τα γκολ των Ζότα και Μανέ στο 13' και 21' αντίστοιχα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είδε τον Φελίπε να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα, έπειτα από ανατροπή του Μανέ.

Ο Αργεντινός κόουτς εμφανίστηκε απογοητευμένος από την έκβαση της αναμέτρησης, ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι "ροχιμπλάνκος", όντας με 10 παίκτες,

"Το να παίζεις ξανά με έναν παίκτη λιγότερο αλλά για ακόμα περισσότερο χρόνο απέναντι στη Λίβερπουλ δεν είναι εύκολο. Συγχαίρω την ομάδα για την υπομονή και την υπευθυνότητα με την οποία έπαιξε, όλοι οι άλλοι χάνουν 6-0, αλλά εμείς μείναμε ψύχραιμοι. Φεύγουμε ήρεμα γιατί τα αφήνουμε όλα πίσω. Για χρόνια δυσκολευόμασταν να περάσουμε, στην αρχή προκριθήκαμε πιο γρήγορα. Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με τη Μίλαν.

Είμαι πικραμένος. Είμαι όμως ικανοποιημένος, γιατί είχαμε έναν αντίπαλο που πολλές φορές βάζει έξι και επτά γκολ. Η ομάδα μας είχε συγκέντρωση και ελπίζουμε ότι θα τα πάει καλύτερα στο μέλλον", υποστήριξε ο "Τσόλο" μετά τη λήξη του ματς.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ