ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Σιμεόνε: "Όλοι πίστευαν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά"

Ο Ντιέγκο Σιμέονε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της Ατλέτικο
Ο Ντιέγκο Σιμέονε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της Ατλέτικο YURI KOCHETKOV/ ASSOCIATED PRESS

Ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμέονε, επεσήμανε για μια ακόμα φορά, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ρεάλ (1-1) πόσο δύσκολη θα είναι η πρσπάθεια για την κατάκτηση της La Liga από τους "ροχιμπλάνκος".

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε τη Ρεάλ για την 26η αγωνιστική της La Liga, με τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμέονε να κρατάνε το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το 88ο λεπτό, όταν ο Μπενζεμά έφερε το ματς στα ίσια και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στη "Βασίλισσα".

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, τόνισε στη συνέντευξη τύπου τα εξής: "Δε θέλω να είμαι ακραίος. Έχω πολλά σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ, το πώς παίζει η ομάδα, τους πόντους για τους οποίους όλοι έχουν προσπαθήσει πολύ, σε μια σεζόν που όλοι νόμιζαν πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά'.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονταν (ο κόσμος). Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο για όλους, θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρυσι και σε αυτό στοχεύουμε".

Τέλος ο Αργεντινός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία: "Έχω πολλά πράγματα να ασχοληθώ για να σκέφτομαι και αυτό. Το αφήνω στους υπεύθυνους. Μου είχαν πει ότι και ο Σέρχιο Ράμος είχε κάνει χέρι με την Εϊμπάρ".

Photo Credits: 2021 Yuri Kochetkov/ Associated Press

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ