ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σηκώνουν μανίκια στην πλατεία

Σηκώνουν μανίκια στην πλατεία
Λίνεν

Στον Πανιώνιο, ψάχνονται για τις μετά-Κουμορτζί μετεγγραφικές τους κινήσεις, ενώ φαίνεται να ξεκαθαρίζει το μέτωπο στις αποχωρήσεις

Κινητικότητα παρατηρείται στην Νέα Σμύρνη, μετά από το τέλος το τριήμερο ρεπό. Ο Έβαλντ Λίνεν, καταστρώνει τα σχέδιά του, για τον Πανιώνιο της νέας περιόδου και στην λίστα των επόμενων κινήσεων, έχουν μπει ονόματα προς απόκτηση, μαζί με αυτά που θα αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες από την πλατεία.
Χτυπάει Θεοδωρίδη, Χαραλαμπίδη

Οι "κυανέρυθροι", είχαν ενδιαφερθεί και τον Ιανούαριο για τον Γιώργο Θεοδωρίδη, όμως στην πρώτη επαφή που είχε γίνει με την διοίκηση του Παναθηναϊκού, η τελευταία είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο. Πλέον και με τον αριστερό μέσο, να μην βρίσκει σε καμία περίπτωση χρόνο στους "πράσινους", ο δρόμος έχει ανοίξει και μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται ο Πανιώνιος να προχωρήσει σε επίσημη κίνηση.

Από την άλλη, ενδιαφέρον φημολογείται πως υπάρχει και για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, όμως έχει ως πρώτο του στόχο να αγωνιστεί σε ομάδα της Γερμανίας ή της Αγγλίας.

Ανανεώσεις, όπως αποδεσμεύσεις

Εν τω μεταξύ, εκτός από τις νέες μετεγγραφές, υπάρχουν και οι ανανεώσεις, οι οποίες όμως στην περίπτωση του Πανιωνίου, φαίνεται πως είναι ταυτόσημες με τις αποδεσμεύσεις. Πρώτος, ο Μάριο Μπρέσκα, αναμένεται να μιλήσει με την ΠΑΕ από την οποία θα του προταθεί νέο συμβόλαιο, με μειωμένες αποδοχές με τον Σλοβάκο μέσο, να έχει εκφράσει όμως στο περιβάλλον του, την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδας του.

Το ίδιο, λίγο πολύ ισχύει και για τον Τσκιτισβίλι, καθώς και στον Γεωργιανό, αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να προταθεί νέο συμβόλαιο, όμως ο ίδιος έχει προτεραιότητα, να αγωνιστεί σε ομάδα της Γερμανίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει παρελθόν για τον "Αιώνιο".










TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ