ΑΡΗΣ

Σιαμπάνης: "Μικρός έγινα Αρειανός, θα δώσω την ψυχή μου απέναντι στον Ολυμπιακό"

Ο Σιαμπάνης στον αγώνα Άρης - Αστέρας στο "Κλ. Βικελίδης"
Ο Σιαμπάνης στον αγώνα Άρης - Αστέρας στο "Κλ. Βικελίδης" EUROKINISSI

Ο τέως γκολκίπερ του Ολυμπιακού και νυν του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, δήλωσε ότι σε μικρή ηλικία έγινε Αρειανός, καθώς και ότι στο προσεχές παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" θα δώσει τα πάντα για να κρατήσει το απόλυτο για την ομάδα του.

Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων γκολκίπερ, Μάριος Σιαμπάνης, μίλησε στην ΕΡΤ3 για τα αισθήματα που απέκτησε για τον Άρη όταν ήταν μικρός, αλλά και για το προσεχές ματς των "κίτρινων" με την τέως ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του παλιού του προπονητή, Βασίλη Δήμου, ο οποίος ανέφερε ότι ο Σιαμπάνης είναι υποστηρικτής του Άρη, απάντησε: "Με έκανε Αρειανό, γιατί έκανα πολύ παρέα με τον γιο του. Με έπαιρνε μαζί του παντού. Πήγα 5 ετών πρώτη φορά στο γήπεδο. Μου άρεσαν τα κιτρινόμαυρα. Πήγα πρώτη φορά στο Άρης - Παναθηναϊκός".

Για τον αγώνα του Σαββάτου (28/11, 19.30) με την τέως ομάδα του, τον Ολυμπιακό, για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, είπε:

"Είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε και οι δύο στην κορυφή της βαθμολογίας και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Σαν Άρης θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, κάνω τον σταυρό μου να βγούμε νικητές από αυτή τη μάχη. Πέρασα από τον Ολυμπιακό, ξέρω πολλά παιδιά από εκεί, αλλά εφόσον με επιλέξει ο προπονητής μου θα δώσω το 100%, θα δώσω και την ψυχή μου για να κρατήσω το απόλυτο για την ομάδα μας".

Οι δηλώσεις του παλιού προπονητή του Σιαμπάνη, Βασίλη Δήμου:

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ