ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σιαλμάς: "Το μέλλον μου στα Γιάννενα"

Σιαλμάς: "Το μέλλον μου στα Γιάννενα"
INTIME SPORTS

Για το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και το όνειρό του που είναι να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα, μίλησε ο Δημήτρης Σιαλμάς

Για το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα και το όνειρο του που είναι η Εθνική μας ομάδα, μίλησε ο Δημήτρης Σιαλμάς σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο επιθετικός της ομάδας της Ηπείρου, επίσης τόνισε πως με τις κατάλληλες προσθήκες ο ΠΑΣ θα μπορέσει να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σιαλμάς στον "NovaΣπορ Fm 94,6 ":

Για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα και την άνοδο στην Superleague: " Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν υπήρχε άλλη σκέψη στο μυαλό μας από την άνοδο. Έχουμε καλή ομάδα, κάναμε καλή προετοιμασία και είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κόσμος που μας βοηθάει πολύ, όχι μόνο στα Γιάννενα, αλλά και στα παιχνίδια που παίζουμε εκτός έδρας".

Για το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα: " Η αλήθεια είναι ότι το γκολ ήταν καταπληκτικό. Και φυσικά μεγάλο μερίδιο σ’ αυτό έχει η φοβερή ενέργεια του Σκούφαλη, που προηγήθηκε. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύω παρόμοιες κινήσεις στις προπονήσεις, αλλά το γκολ αυτό δεν το περίμενα ούτε ο ίδιος".

Για τις βλέψεις της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς: " Έχουμε σχηματίσει ένα ρόστερ από έμπειρους παίκτες και καλούς νεαρούς. Με κάποιες προσθήκες, θα σταθούμε καλά στην Superleague και θα καθιερωθούμε".

Για το μέλλον του ίδιου στην ομάδα: " Το μέλλον μου το βλέπω στα Γιάννενα. Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον πρόεδρο για να το ανανεώσω και να κυνηγήσω μέσα από τον ΠΑΣ το όνειρο να παίξω στην Εθνική ομάδα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ