LA LIGA

Σεβίλλη - Θέλτα 2-2: Οι Ανδαλουσιάνοι απέτυχαν να φέρουν τα πάνω κάτω

Οι παίκτες της Θέλτα πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga
Οι παίκτες της Θέλτα πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga © 2021 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η Θέλτα προηγήθηκε με δύο γκολ, η Σεβίλλη επιχείρησε να κάνει σπουδαία ανατροπή στο 2ο ημίχρονο, όμως έμεινε στο 2-2 και για τρίτο σερί παιχνίδι απέτυχε να φτάσει στη νίκη.

Η Σεβίλλη έψαχνε τη νίκη που θα την έφερνε ένα βαθμό μακριά από την πρωτοπόρο Ρεάλ, όμως τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας 2-2 απέναντι στη Θέλτα στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με αυτόν, αφού βρέθηκε να χάνει ακόμα και με δύο γκολ.

Οι Ανδαλουσιάνοι πλήρωσαν κάποια παιδικά λάθη στην άμυνα και οι κυνικοί φιλοξενούμενοι τα εκμεταλλεύτηκαν στο τέλος του 1ου ημιχρόνου, με τους Φράνκο Σέρβι και Ιάγο Άσπας.

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι έκανε τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα, βάζοντας τους Ιβάν Ρομέρο, Όλιβερ Τόρες και Αλεχάντρο Γκόμες και δικαιώθηκε. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το πάνω χέρι στον αγώνα, όμως αυτήν τη φορά δημιούργησαν κινδύνους και έφτασαν σε γκολ με τους Γκόμες και Ρομέρο. Το παιχνίδι παρέμεινε στο μισό γήπεδο της Θέλτα, όμως το τρίτο γκολ της ανατροπής δεν ήρθε ποτέ και η Σεβίλλη έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ