ΣΕΒΙΛΛΗ

Σεβίλλη: Στην πόρτα της εξόδου ο Σαμπαόλι, πρώτος στόχος για τον πάγκο ο Μεντιλιμπάρ

Σεβίλλη: Στην πόρτα της εξόδου ο Σαμπαόλι, πρώτος στόχος για τον πάγκο ο Μεντιλιμπάρ
@2023 AP PHOTO/AP IMAGES

Ο Χόρχε Σαμπαόλι φαίνεται πως δεν θα μακροημερεύσει στον πάγκο της Σεβίλλης στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο, με την "Marca" να αποκαλύπτει πως η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να τον απολύσει για να τον διαδεχτεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι ανέλαβε τα ηνία της Σεβίλλης τον περασμένο Οκτώβριο, επιστρέφοντας στην ομάδα που είχε κοουτσάρει τη σεζόν 2016-17, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα καταφέρει αυτή τη φορά να βγάλει τη σεζόν.

Αιτία η άσχημη πορεία των Ανδαλουσιανών στη φετινή La Liga που τους έχει φέρει στην 14η θέση και στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού, με την "Marca" να αποκαλύπτει πως η διοίκηση έχει πάρει ήδη την απόφαση να απομακρύνει τον Αργεντινό.

Η απόλυσή του από τον πάγκο αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας (20/03), αναφέρει το ρεπορτάζ του μαδριλένικου μέσου, το οποίο υπογραμμίζει πως έχει βρεθεί ήδη ο εκλεκτός για να μπει στα αποδυτήρια.

Αυτός είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, με τον έμπειρο Βάσκο προπονητή να παραμένει χωρίς ομάδα από πέρυσι όταν και απολύθηκε μεσούσης της σεζόν από την Αλαβές.

"Είναι ένας από τους λίγους Ισπανούς προπονητές στη χώρα που δεν έχει ομάδα και ο οποίος γνωρίζει προφανώς την κατηγορία και τους κινδύνους που έχει αυτή.

Ο Σαμπαόλι θα απολυθεί και τώρα έχει φτάσει η στιγμή να διαπραγματευτεί με τους διοικούντες τον σύλλογο για την αποζημίωσή του.

Η ομάδα έχει ρεπό την Δευτέρα και οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη όπου και θα έχουν μάθει τον νέο προπονητή. Ο Μεντιλιμπάρ είναι η πρώτη επιλογή. Μία δραστική αλλαγή για μία ομάδα σε μία δραματική για εκείνη κατάσταση", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ