ΣΕΒΙΛΛΗ

Σεβίλλη: Ο Σαμπαόλι επέστρεψε στον πάγκο

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπαόλι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2016-2017 στο "Μάκσιμιρ", Ζάγκρεμπ | Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016
Ο προπονητής της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπαόλι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2016-2017 στο "Μάκσιμιρ", Ζάγκρεμπ | Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 © 2016 DARKO BANDIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Χόρχε Σαμπαόλι είναι ξανά προπονητής της Σεβίλλης, αφού ανακοινώθηκε από το σύλλογο λίγες ώρες αφότου απέλυσε τον Τζούλεν Λοπετέγκι.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη θητεία του στη Σεβίλλη, η οποία διεκόπη για να αναλάβει την εθνική Αργεντινής το 2017.

Ο 62χρονος προπονητής επέστρεψε στους Ανδαλουσιάνους με συμβόλαιο μέχρι το 2024, αναλαμβάνοντας το "τιμόνι" από τον Τζούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος απολύθηκε ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Ντόρτμουντ στους ομίλους του Champions League.

Ο Σαμπαόλι επιστρέφει όντας ελεύθερος ύστερα από το τέλος της συνεργασίας του με τη Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι κι ενώ είχαν μεσολαβήσει οι θητείες του σε Σάντος και Ατλέτικο Μινέιρο.

Στη Σεβίλλη βρέθηκε μόνο μία σεζόν, το 2016-2017, τερματίζοντας στην 4η θέση της La Liga και φτάνοντας στους 16 του Champions League.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ