ΣΕΒΙΛΛΗ

Σεβίλλη μεταγραφές: Οι Ανδαλουσιάνοι απέκτησαν τον Τέλες με δανεισμό για έναν χρόνο

Ο Άλεξ Τέλες
Ο Άλεξ Τέλες @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού, Άλεξ Τέλες, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Στη Σεβίλλη θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Άλεξ Τέλες, καθώς οι Ανδαλουσιανοί απέκτησαν την απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, καταβάλοντας δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν με δανεισμό.

Ο Τέλες αγωνίζεται στη Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2020, καταγράφοντας συνολικά 50 συμμετοχές με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων. Η απόκτηση του Ταϊρέλ Μαλάσια τόν έθεσε στην πόρτα της έξοδου και έτσι η ομάδα του Μάντσεστερ τον παραχώρησε στη Σεβίλλη με μονοετή δανεισμό.

Το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι η Σεβίλλη είχε αποκτήσει από τη Γιουνάιτεντ ως δανεικό τον Μαρσιάλ τον Ιανουάριο του 2022 για έξι μήνες, με τον Γάλλο επιθετικό να επιστρέφει στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ