LA LIGA

Σεβίλλη - Γρανάδα 4-2: Καθάρισαν στις καθυστερήσεις οι Ανδαλουσιανοί

Ο Ράφα Μιρ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Σεβίλλης
Ο Ράφα Μιρ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Σεβίλλης @ 2021 ANGEL FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα, επικρατώντας της Γρανάδα με 4-2 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και ανεβαίνοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Σεβίλλη πέτυχε μια εκπληκτική νίκη κόντρα στη Γρανάδα, επικρατώντας με 4-2 στις καθυστερήσεις για την 31η αγωνιστική της La Liga.

Οι παίκτες του Ζουλιέν Λοπετέγκι πέτυχαν μια περιπετειώδη νίκη, λόγω των διακυμάνσεων του σκορ. Η Γρανάδα ήταν εκείνη που ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 23', χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ματσίς, έπειτα από ασίστ του Σουάρεζ.

Οι Ανδαλουσιανοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 32ο λεπτό με τον Ντιέγκο Κάρλος, έπειτα από ασίστ του Χεσούς Νάβας. Στο 67ο λεπτό ο Οκάμπος πέτυχε την ανατροπή, με το γκολ αρχικά να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Εννιά λεπτά μετά ο Ράφα Μιρ σκόραρε, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Γρανάδα έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας με τον Ντίαζ στο 88ο λεπτό, όμως η Σεβίλλη καθάρισε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις με τον Ράφα Μιρ στο 90+3' και τον Πάπου Γκόμεζ στο 90+10'.

Σεβίλλη: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Αουγκούστινσον, Ζορντάν, Ράκιτιτς, Οκάμπος (69' Μιρ), Μαρσιάλ (67' Γκόμεζ), Κορόνα (83' Τόρες), Εν - Νεσύρι (46' Λαμέλα).

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Ντίαζ, Ντουάρτε (72' Κίνι), Ναβάρο (16' Σάντσεζ), Εσκουδέρο (83' Μολίνα), Μίγια, Ετέκι (83' Σόρο), Πέτροβιτς, Ουζούνι, Ματσίς (72' Αρέτσο), Σουάρεζ.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ