LA LIGA

Σεβίλλη - Εσπανιόλ 2-0: Πλησιάζουν στην κορυφή οι Ανδαλουσιάνοι

Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τους ομίλους του Champions League 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τους ομίλους του Champions League 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 ANGEL FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Σεβίλλη υπέταξε την Εσπανιόλ στην Ανδαλουσία και έπιασε την Ατλέτικο στο βαθμολογικό πίνακα της La Liga.

Η Σεβίλλη πήρε φόρα κι έπειτα από τις τρεις σερί ισοπαλίες, άρχισε σερί νικών. Το 2-0 επί της Εσπανιόλ για την 7η αγωνιστική της La Liga έφερε τους Ανδαλουσιάνους ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ισόβαθμους με την Ατλέτικο, έπειτα από το "στραβοπάτημα" των πρωταθλητών.

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς, ενόψει και της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ που ακολουθεί, για τους ομίλους του Champions League. Ο Γιουσέφ εν Νεσιρί μόλις στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως η αποβολή του Τόμας Ντιλέινι με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση του 65' (η πρώτη για μαρκάρισμα, η δεύτερη για ειρωνικό χειροκρότημα), προκάλεσε ανησυχία.

Η Εσπανιόλ ανέβασε στροφές και απείλησε την εστία του Γιασίν Μπουνού, όμως ο Μαροκινός τερματοφύλακας κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο 87' ο Ράφα Μιρ πήρε τη θέση και τη σκυτάλη από τον Εν Νεσιρί, γράφοντας το τελικό 2-0.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στη La Liga

Η βαθμολογία της La Liga


TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ