SERIE A

Serie A: Το πρόγραμμα των Μίλαν, Νάπολι, Ίντερ στην κούρσα του τίτλου

Στιγμιότυπο από το ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ
Στιγμιότυπο από το ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η απώλεια της Μίλαν κόντρα στην Μπολόνια έφερε ακόμα πιο κοντά τις Νάπολι και Ίντερ στην κούρσα τίτλου της Serie A. Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών.

Η Μίλαν απέτυχε να πάρει την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Μπολόνια, σε ένα Σαββατοκύριακο που Νάπολι και Ίντερ έφευγαν με νίκες από τις δύσκολες έδρες των Αταλάντα και Γιουβέντους. Η κούρσα τίτλου έγινε ακόμα πιο κλειστή και με επτά αγωνιστικές να απομένουν, όλα είναι πιθανά.

Στη θεωρία, οι "ροσονέρι" έχουν ακόμα το πάνω χέρι στη μάχη για το σκουντέτο, αφού με 67 βαθμούς παραμένουν πρωτοπόροι στο βαθμολογικό πίνακα της Serie A. Οι "παρτενοπέι" όμως απέχουν μόλις ένα βαθμό πλέον, έχοντας τα ίδια παιχνίδια (31), ενώ οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν μεν 63 βαθμούς, αλλά και έναν αγώνα λιγότερο.

Το πρόγραμμα της Μίλαν μοιάζει το πιο δύσκολο μεταξύ των τριών αντιπάλων. Η ομάδα του Στεφάνο Πιόλι καλείται να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο εκτός, τη Φιορεντίνα εντός, τη Βερόνα εκτός, την Αταλάντα εντός και τη Σασουόλο εκτός, σε πέντε σερί παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό πλασάρισμα.

Για τη Νάπολι, τα πιο δύσκολα παιχνίδια που απομένουν είναι αυτά κόντρα σε Φιορεντίνα, Ρόμα και Σασουόλο, τα οποία όμως θα διεξαχθούν στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα".

Όσο για τους "νερατζούρι", οι περισσότεροι αγώνες τους είναι κόντρα σε ομάδες στο κάτω μισό του πίνακα της βαθμολογίας και ουσιαστικά το μοναδικό παιχνίδι με ομάδα υψηλού επιπέδου είναι αυτά κόντρα σε Βερόνα και Ρόμα στο Μιλάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 19 Απριλίου θα διεξαχθεί το δεύτερο Derby della Madonnina των ημιτελικών του Coppa Italia, ύστερα από το 0-0 του Μαρτίου.

Το πρόγραμμα της Μίλαν (67 βαθμοί)

Το πρόγραμμα της Νάπολι (66 βαθμοί)

Το πρόγραμμα της Ίντερ (63 βαθμοί, 30 αγώνες)

Η βαθμολογία της Serie A

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΝΑΠΟΛΙ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ