SERIE A

Serie A: Οι αποδόσεις δίνουν Γιουβέντους και... Αταλάντα για τίτλο!

Serie A: Οι αποδόσεις δίνουν Γιουβέντους και... Αταλάντα για τίτλο!
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αλλαγές προπονητών, νέα αστέρια και πολλοί υποψήφιοι για την κορυφή στη Serie A, που όλα δείχνουν ότι θα είναι η πιο συναρπαστική των τελευταίων ετών!

Η Ίντερ έβαλε τέλος στην κυριαρχία της Γιουβέντους, κατακτώντας πέρυσι τον τίτλο, όμως τα προβλήματα στα ταμεία των «νερατζούρι» και η επιστροφή του Αλέγκρι στον πάγκο των «μπιανκονέρι» δείχνει να αλλάζει και πάλι τις ισορροπίες. Έτσι, η Γιουβέντους προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στην bwin για να κατακτήσει τον τίτλο και είναι το πρώτο φαβορί, με την απόδοση για την Ίντερ να κυμαίνεται στο 4.50. Όσο ο Γκασπερίνι συνεχίζει στον πάγκο της… magica Αταλάντα, θα παραμένει κι αυτή ένα από τα φαβορί. Στο 6.50 βρίσκουμε την κατάκτηση από τους «μπεργκαμάσκι».

Serie A: Οι αποδόσεις δίνουν Γιουβέντους και... Αταλάντα για τίτλο!

Βέβαια, φέτος έχουμε και την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ιταλία, με τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει τη Ρόμα, που πάντα έχει πλούσιο ταλέντο στο ρόστερ. Στο 15.00 στην bwin να πάει ο τίτλος στην πρωτεύουσα φέτος. Δεν πρέπει, φυσικά, σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε την Μίλαν, που έχει βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά, συνεχίσει με τον Πιόλι στον πάγκο και προσφέρεται στο 13.00 να κατακτήσει τον τίτλο στην bwin. Στην ίδια απόδοση βρίσκουμε και την πάντα υπολογίσιμη Νάπολι, που θα έχει στον πάγκο της τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Επιστροφή στους πάγκους και για τον Σάρι, που ανέλαβε την Λάτσιο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να της δώσει την ταυτότητά του και αλλάξει τελείως το στιλ της. Αυτή η αβεβαιότητα, φέρνει τους «λατσιάλι» στο 29.00 για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην πρεμιέρα, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Ουντινέζε. Πρώτος στόχος του Αλέγκρι είναι να διορθώσει τα προβλήματα στην άμυνα, καθώς η ομάδα του έχει δεχθεί γκολ και στα 14 τελευταία της παιχνίδια στη Serie A, επίδοση που είναι η χειρότερη εδώ και 21 χρόνια. Θα τα καταφέρει; Στο 2.55 στην bwin να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι με 0 παθητικό.

Η Μίλαν ξεκινάει επίσης με εκτός έδρας παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίσει τη Σαμπντόρια στη Γένοβα. Στις 4 από τις 5 προηγούμενες περιπτώσεις που έδωσε το πρώτο ματς της σεζόν μακριά από το Μιλάνο ηττήθηκε. Θα μπορέσει φέτος να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί; Στο 1.87 η απόδοση στην bwin να φτάσουν στη νίκη οι «ροσονέρι». Την ίδια στιγμή, η Ρόμα του Μουρίνιο υποδέχεται τη Φιορεντίνα και ο Πορτογάλος πάντα δίνει μεγάλο βάρος στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Η ομάδα του μετράει 4 συνεχόμενες νίκες επί των «βιόλα» στο πρωτάθλημα και θα ψάξει ακόμη μία για να κάνει την κορυφαία επίδοση στο ζευγάρι μετά το 2014. Στο 1.72 βρίσκουμε τον άσο στην bwin.

Τέλος, η πρωταθλήτρια Ίντερ υποδέχεται την Τζένοα, απέναντι στην οποία έχει εξαιρετική παράδοση και 6 συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχθεί ούτε ένα τέρμα! Οι «νερατζούρι» δεν έχουν χάσει καμία από τις 17 προηγούμενες πρεμιέρες εντός έδρας, φτάνοντας στη νίκη στις 14 από αυτές. Τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν το 1987 από την Πεσκάρα (0-2). Στο 1.91 η απόδοση να κερδίσουν οι γηπεδούχοι από το πρώτο ημίχρονο στην bwin.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ