SERIE A

Serie A: Ο Σιμεόνε με καρέ διέλυσε τη Λάτσιο, γκέλα για Αταλάντα

Serie A: Ο Σιμεόνε με καρέ διέλυσε τη Λάτσιο, γκέλα για Αταλάντα
TWITTER

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε σημείωσε καρέ για τη Βερόνα κόντρα στη Λάτσιο για την 9η αγωνιστική της Serie A. Απώλεια στις καθυστερήσεις για την Αταλάντα κόντρα στην Ουντινέζε στο Μπέργκαμο.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υπήρξε σπουδαία προσωπικότητα για τη Λάτσιο, όμως ο γιος του, Χιοβάνι, διέλυσε την πρώην ομάδα του πατέρα του, με καρέ στη νίκη 4-1 της Βερόνα για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρήκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο μέσα σε έξι λεπτά και άλλα δύο στο 2ο μέρος απέναντι στους αγνώριστους Ρωμαίους, που προέρχονταν από το 0-0 κόντρα στη Μαρσέιγ αλλά και τη νίκη επί της Ίντερ την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου τους έβαλε ξανά στον αγώνα, όμως το γκολ δεν ήταν αρκετό για να προβληματίσει την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ που με τον Κροάτη στον πάγκο έχει αναγεννηθεί.

Η Αταλάντα ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει τη νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στις θέσεις κορυφής της Serie A, όταν η Ουντινέζε βρήκε το γκολ της ισοφάρισης 1-1 με τον Μπέτο και πάγωσε το "Ατλέτι Ατζούρι". Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν από νωρίς προβάδισμα, αφού είχαν δοκάρι με τον Ναουέλ Μολίνα. Εν τέλει, ο Ρουσλάν Μαλινόβσκι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως στο τέλος πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να βρουν κι άλλα γκολ στις ευκαιρίες τους. Ο Πορτογάλος επιθετικός βρήκε γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και στέρησε δύο βαθμούς από την Αταλάντα.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στη Serie A

Τα highlights

Μπολόνια - Μίλαν 2-4

Φιορεντίνα - Κάλιαρι 3-0

Σαλερνιτάνα - Έμπολι 2-4

Σασουόλο - Βενέτσια 3-1

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Serie A

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ