SERIE A

Serie A: Νίκη για τη Γιουβέντους με νέο φάουλ του Βλάχοβιτς, απώλεια για τη Νάπολι

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Champions League | 22 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Champions League | 22 Φεβρουαρίου 2022 @2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Η Γιουβέντους επικράτησε της Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου με 2-0 χάρη σε νέα εκτέλεση φάουλ του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Η Νάπολι "πέταξε" ξανά βαθμούς, με αντίπαλο τη Λέτσε αυτήν τη φορά.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σκόραρε με φάουλ προ ημερών, όμως η Γιουβέντους δεν κατάφερε να υποτάξει τη Ρόμα. Το έκανε ξανά απέναντι στη Σπέτσια κι η "γηραιά κυρία" πήρε τη νίκη με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Ο Σέρβος επιθετικός εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα 30 μέτρα και για ακόμα μία φορά άφησε άναυδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν καλά σε ροή αγώνα, με τον Δημήτρη Νικολάου στο βασικό σχήμα, με αποτέλεσμα να αποτρέπουν τις καλές τελικές των γηπεδούχων.

Στο 2ο ημίχρονο μάλιστα οι "μπιανκονέρι" κατάφεραν να σημειώσουν μόλις μία εύστοχη τελική, αν και η φάση του αγώνα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Βόιτσιεχ Σεσνι, σε μία έξοδο για να μπλοκάρει την μπάλα. Ο Πολωνός τερματοφύλακας έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος, αφού είχε γυρίσει το πόδι του και μεταφέρθηκε εκτός αγώνα με φορείο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και στις καθυστερήσεις ο Αρκάντιους Μίλικ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Η Νάπολι έχασε για δεύτερη σερί αγωνιστική βαθμούς, ύστερα από το 1-1 με τη Λέτσε στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα". Ο αγώνας είχε καλό τέμπο, αλλά ήταν και αρκετά αμφίρροπος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 25', όμως ο Λορέντζο Κολόμπο απέτυχε στο πέναλτι που κέρδισε και στην επόμενη φάση ο Έλιφ Έλμας έδωσε προβάδισμα στους "παρτενοπέι".

Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Κολόμπο εξιλεώθηκε για το πέναλτι και με εκπληκτικό σουτ εν στάσει από τα 30 μέτρα ισοφάρισε σε 1-1. Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν τη μερίδα του λέοντος στις τελικές και στην κατοχή της μπάλας, αυτές δεν ήταν τόσο επικίνδυνες ή εύστοχες και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Τα highlights

Σασουόλο - Μίλαν 0-0

Ίντερ - Κρεμονέζε 3-1

Ρόμα - Μόντσα 3-0

Έμπολι - Βερόνα 1-1

Σαμπντόρια - Λάτσιο 1-1

Ουντινέζε - Φιορεντίνα 1-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΝΑΠΟΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ