SERIE A

Serie A: Ήττα στο 95' για τη Γιουβέντους στο Τορίνο, ανεβαίνει η Αταλάντα

Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Πόρτο στο Champions League | 9 Μαρτίου 2021
Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Πόρτο στο Champions League | 9 Μαρτίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Σασουόλο πάγωσε το Τορίνο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, βρίσκοντας το νικητήριο γκολ απέναντι στη Γιουβέντους για τη 10η αγωνιστική της Serie A. Νίκη με ανατροπή για την Αταλάντα στη Γένοβα.

Η Γιουβέντους απέτυχε να φτάσει στη νίκη για δεύτερο σερί παιχνίδι, όμως αυτήν τη φορά δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, όπως συνέβη και στο Derby d' Italia με αντίπαλο την Ίντερ. Μία αντεπίθεση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε την ευκαιρία στον Μαξίμ Λοπέζ να "παγώσει" το Τορίνο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για τη Σασουόλο στη 10η αγωνιστική της Serie A.

Η Γιουβέντους είχε μία μεγάλη ευκαιρία κάνει πιο ευχάριστο το βράδυ της, αλλά ο Πάουλο Ντιμπάλα είχε δοκάρι στο 1ο ημίχρονο. Σε μία στιγμή ολιγωρίας από την άμυνα των γηπεδούχων, ο Ντάβιντε Φρατέζι μετουσίωσε μία αντεπίθεση σε γκολ στο 44', δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν με τον Γιώργο Κυριακόπουλο εκτός αποστολής. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντικατέστησε τον Αντριάν Ραμπιό με τον Χουάν Κουαδράδο στην ανάπαυλα η Γιουβέντους ανέβασε στροφές και στο 76' έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά. Όσο κυλούσε ο χρόνος, όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων πήγαν στην επίθεση ψάχνοντας το νικητήριο γκολ, όμως άφησαν πόλλά κενά στα μετόπισθεν, που τα πλήρωσαν στο 90+5'.

Η Αταλάντα βρήκε τη δεύτερη νίκη της σε πέντε παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις με 3-1 επί της Σαμπντόρια, αν και μόχθησε αρκετά γι' αυτήν. Μόλις στο 10' ο Φραντσέσκο Καπούτο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Γένοβας, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα. Στο 17' ο Κρίστοφερ Άσκλιντσεν ισοφάρισε με αυτογκόλ και στο 21' ο Ντουβάν Σαπάτα ολοκλήρωσε την ανατροπή με το πέμπτο γκολ του στο πρωτάθλημα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Σπέτσια - Τζένοα 1-1

Βενέτσια - Σαλερνιτάνα 1-2

Μίλαν - Τορίνο 1-0

Ουντινέζε - Βερόνα 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ