SERIE A

Serie A: Έκανε το πέντε στα πέντε με τεσσάρα η Νάπολι, ισοφάρισε στο 90+1' η Λάτσιο την Τορίνο

Ο Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λέστερ και τη Νάπολι
Ο Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λέστερ και τη Νάπολι © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Νάπολι σκαρφάλωσε στην κορυφή της Serie A κάνοντας το πέντε στα πέντε επικρατώντας 4-0 της Σαμπντόρια. Η Λάτσιο πήρε την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Τορίνο με πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 90+1'.

Την ξέφρενη πορεία της στη Serie A συνεχίζει η Νάπολι, η οποία με εμφατικό διπλό έκανε το πέντε στα πέντε και βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από πέντε αγωνιστικές. Οι παρτενοπέι επικράτησαν 4-0 της Σαμπντόρια έχοντας ένα εύκολο απόγευμα στη Γένοβα.

Η Νάπολι άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Όσιμεν, έπειτα από σέντρα του Ινσίνιε. Στο 39' ο Φάμπιαν Ρουίζ έγραψε το 2-0 με ένα υπέροχο πλασέ έξω απ' τη μεγάλη περιοχή. Το 3-0 έγινε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με σουτ του Όσιμεν μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το έργο τους στο 59ο λεπτό με ένα ωραίο σουτ του Ζιελίνσκι στα όρια της περιοχής, έπειτα από ασίστ του Λοσάνο. Ο Κώστας Μανωλάς πέρασε ως αλλαγή στο 48' ως αλλαγή του τραυματία Ραχμάνι.

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Αουγκέλιο, Κόλεϊ, Γοσίντα, Μπερεζίνσκι (71' Ντεπάολι), Ντάμσγκαρντ, Σίλβα (55' Έκνταλ), Θόρσμπι (71' Άσκιλντσεν), Καντρέβα, Κουαλιαρέλα (55' Τορεγκρόσα), Καπούτο

Νάπολι: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι (48' Μανωλάς), Κουλιμπαλί, Ρουί, Ανγκίσα, Ρουίζ, Ζιελίνσκι (68' Ελμάς), Λοσάνο (81' Πετάνια), Όσιμεν (82' Ουνάς), Ινσίνιε (68' Πολιτάνο)

Στο έτερο παιχνίδι, η Τορίνο και η Λάτσιο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα παιχνίδι που είχε δράμα μέχρι το φινάλε, καθώς οι λατσιάλι ισοφάρισαν στο 90+1'. Η Λάτσιο έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς, ενώ έναν λιγότερο η Τορίνο.

Στο 76' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Σίνγκο έβγαλε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Πιάτσα πήρε την κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ιμόμπιλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Τα highlights των αγώνων:

Μπολόνια - Τζένοα 2-2

Φιορεντίνα - Ίντερ 1-3

Αταλάντα - Σασουόλο 2-1

Σπέτσια - Γιουβέντους 2-3

Σαλερνιτάνα - Βερόνα 2-2

Μίλαν - Βενέτσια 2-0

Κάλιαρι - Έμπολι 0-2

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ