SERIE A

Serie A: Αύξησε τη διαφορά από Μίλαν η Ίντερ, τριάρα με ανατροπή η Γιουβέντους

Inter Milan's Romelu Lukaku gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σπέτσια, ωστόσο επανέφερε και πάλι σε διψήφιο νούμερο τη βαθμολογική διαφορά της από την Μίλαν, ενώ η Γιουβέντους επικράτησε 3-1 της Πάρμα στο Τορίνο και πλησίασε στο έναν πόντο τους ροσονέρι (VIDEOS).

Λίγα 24ωρα μετά το 1-1 στον ιταλικό Νότο απέναντι στην Νάπολι, η Ίντερ έφερε δεύτερη σερί εκτός έδρας ισοπαλία με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά στην έδρα της Σπέτσια, ωστόσο μάλλον χαμογελαστοί πρέπει να έφυγαν από το "Αλμπέρτο Πίκο" ο Αντόνιο Κόντε και οι ποδοσφαιριστές του. Και αυτό γιατί με τον έναν βαθμό που πήραν (ο Πέρισιτς ισοφάρισε στο 39' το γκολ του Φαρίας στο 12') αύξησαν σε 10 βαθμούς τη διαφορά τους από την Μίλαν που είχε γνωρίσει εντός έδρας ήττα-σοκ από την Σασουόλο το απόγευμα, και πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο το σκουντέτο, με τη διαφορά στο +10 από τη συμπολίτισσα και με έξι αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της φετινής Serie A.

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους άφησε πίσω την ήττα από την Αταλάντα και επέστρεψε στις επιτυχίες αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Πάρμα αλλά έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Άλεξ Σάντρο και πανηγύρισε εντέλει τη νίκη με 3-1 με σκόρερ του τελευταίο της γκολ τον Ματάις Ντε Λιχτ. Οι μπιανκονέρι μείωσαν μάλιστα στον έναν πόντο από την 2η Μίλαν και ξέρουν πως ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων την Πέμπτη, το φινάλε της αγωνιστικής θα τους βρει εντός τετράδας.

Όσον αφορά στη μάχη της ουράς, μεγάλη κερδισμένη ήταν η Κάλιαρι, με τους Σαρδηνούς, με κεκτημένη ταχύτητα από το συγκλονιστικό 4-3 επί της Πάρμα στην έδρα τους, να περνούν νικηφόρα από την "Dacia Arena" επικρατώντας 1-0 της Ουντινέζε και να πλησιάζουν στους τρεις πόντους τη γραμμή της σωτηρίας και την 17η θέση, όπου βρίσκεται η Μπενεβέντο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 20 Απριλίου

Βερόνα - Φιορεντίνα 1-2 (72' Σαλσέδο / 45+2' πεν. Βλάχοβιτς, 65' Κάσερες)

Τετάρτη 21 Απριλίου

Μίλαν - Σασουόλο 1-2 (30' Τσαλχάνογλου / 76', 83' Ρασπαντόρι)

Μπολόνια - Τορίνο 1-1 (25' Μπάροου / 58' Μαντράγκορα)

Κροτόνε - Σαμπντόρια 0-1 (53' Κουαλιαρέλα)

Τζένοα - Μπενεβέντο 2-2 (11' 21' Πάντεφ / 5' πεν. Βιόλα, 15' Λαπαντούλα)

Γιουβέντους - Πάρμα 3-1 (43' 47' Σάντρο, 68' Ντε Λιχτ / 25' Μπρούγκμαν)

Σπέτσια - Ίντερ 1-1 (12' Φαρίας / 39' Πέρισιτς)

Ουντινέζε - Κάλιαρι 0-1 (55' πεν. Πέδρο)

Πέμπτη 22 Απριλίου

Ρόμα - Αταλάντα (19:30)

Νάπολι - Λάτσιο (21:45)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτική βαθμολογία στην Ιταλία και σε άλλα πρωταθλήματα.

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ