SERIE A

Serie A: Ασίστ ο Κυριακόπουλος στην ισοπαλία της Σασουόλο, νίκη για τη Σπέτσια του Νικολάου

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος
Ο Γιώργος Κυριακόπουλος PHOTO CREDITS: ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έβγαλε μία σημαντική ασίστ στην εκτός έδρας ισοπαλία της Σασουόλο κόντρα στη Σαλερνιτάνα για τη Serie A. Η Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου νίκησε την Κάλιαρι του Μπάμπη Λυκογιάννη.

Η Σασουόλο απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Σαλερνιτάνα για την 29η αγωνιστική της Serie A, με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να συμβάλει σε αυτήν με μία ασίστ.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα αριστερά (τέταρτη φετινή ασίστ) στο 20ό λεπτό για τον Τζιανλούκα Σκαμάκα, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 το γκολ του Φεντερίκο Μπονατσόλι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Χαμέντ Τραορέ έκανε την ανατροπή, όμως Τζιανλούκα Ρασπαντόρι δέχθηκε δύο κίτρινες σε τρία λεπτά κι η Σασουόλο αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο ημίωρο. Δεν άντεξε και ο Μίλαν Τζούριτς έγραψε το 2-2 στο 81'.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής που άρχιζε την ίδια ώρα, η Σπέτσια πήρε σημαντική νίκη 2-0 επί της Κάλιαρι, στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού που δίνουν οι δύο ομάδες. Για τους νικητές σκόραραν οι Μάρτιν Έρλιτς και Ρέι Μανάι στο 2ο ημίχρονο, ενώ ο Ντανιέλε Βέρντε απέτυχε σε πέναλτι στο 1ο μέρος. Ο Δημήτρης Νικολάου είχε καλή παρουσία στο 90λεπτο, ενώ για τους ηττημένους ο Μπάμπης Λυκογιάννης έμεινε στον πάγκο.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ