ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σέρχιο Ρίκο: Μυστήριο με το ατύχημα με το άλογο, παραμένει σε "κρίσιμη κατάσταση"

Ο Σέρχιο Ρίκο της Παρί σε στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
Ο Σέρχιο Ρίκο της Παρί σε στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 © 2023/DAVID RAMOS/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ρίκο παραμένει σε "κρίσιμη κατάσταση" σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, όμως χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη στο ατύχημα με το άλογο.

Το ατύχημα του Σέρχιο Ρίκο με το άλογο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, αφού υπάρχουν αρκετές διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται σε "σοβαρή" και "κρίσιμη κατάσταση", σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Virgen del Rocío.

Σε αυτό μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τα προάστια της Ουέλβα όπου σημειώθηκε το ατύχημα το πρωί της Κυριακής, με τον Ρίκο να έχει ταξιδέψει εκεί ύστερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας με την Παρί.

Ο 29χρονος μία φορά διεθνής βρέθηκε στα πάτρια εδάφη το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο Ρίκο έπεσε από το άλογο το οποίο ίππευε στο χωριό Ρόθιο και από την πτώση χτύπησε στο κεφάλι.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή όμως παρουσιάζει διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με αυτήν, ο Ρίκο τραυματίστηκε από χτύπημα στο λαιμό ενός άλλου αλόγου που βρισκόταν στην ίδια περιοχή και είχε αφηνιάσει. Μια τρίτη εκδοχή που παρουσιάζει το Relevo, το άλογο του Ρίκο χτυπήθηκε από το δεύτερο άλογο και ο τερματοφύλακας της Παρί τραυματίστηκε στο κεφάλι από την πτώση.

Από εκεί και πέρα, τα ισπανικά ΜΜΕ συμφωνούν ότι λόγω του τραύματος ο Ρίκο έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Σεβίλλης με ελικόπτερο και όχι με ασθενοφόρο και προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ