ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο στο πορτογαλικό TSF: "Μου επιτέθηκαν αλλά είμαι καλά"

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό
Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Σεμέδο σε δηλώσεις του στον πορτογαλικό ραδιοσταθμό TSF ανέφερε πως δεν ξέρει ποιοι τον χτύπησαν, αλλά ότι έχει τις υποψίες του, αναφέροντας πως περίπου μία εβδομάδα πήγαν άνθρωποι του συλλόγου στο σπίτι του για να του επιτεθούν.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατήγγειλε ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής δέχθηκε επίθεση από τρεις αγνώστους δράστες με κουκούλες έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλα σε χέρια και σε πόδια.

Ο Πορτογάλος αμυντικός σε δηλώσεις του στο πορτογαλικό ραδιόφωνο TSF, σχολίασε πως δεν ξέρει ποιοι ήταν οι δράστες, έχει όμως υποψίες. Επίσης, ανέφερε πως πριν από μία εβδομάδα άνθρωποι του συλλόγου πήγαν στο σπίτι του για να του επιτεθούν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του

"Μου επιτέθηκαν δεν ξέρω ποιος αλλά έχω υποψίες".

Είσαι καλά; "Δεδομένων των συνθηκών ναι, έφυγα από το νοσοκομείο".

Σε χτύπησαν; "Ναι με έχουν χτυπήσει, όχι στα πόδια, στον καρπό, στο κεφάλι και στους ώμους".

Είπες πως έχεις κάποιες υποψίες για το ποιος σε χτύπησε; "Λογικό δεν είναι; Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν στο σπίτι μου άνθρωποι του συλλόγου για να μου επιτεθούν. Τώρα φορούσαν μάσκες, δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Οπότε μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι".

Τι συνέβη πριν μια εβδομάδα; "Δεν ήταν κάτι βίαιο, ήρθε ένας παράγοντας του συλλόγου και ένας άνθρωπος της ασφάλειας. Αυτή την φορά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιον γιατί είχαν καλυμένα πρόσωπα".

Στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν άμεσα για τις δηλώσεις του Πορτογάλου αμυντικού, δίχως προς το παρόν να έχουν πάρει θέση στα λεγόμενα του Σεμέδο.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ