ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο στην A Bola: "Η Πόρτο μπορεί να μου δώσει ευκαιρία να επανεκκινήσω την καριέρα μου"

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI

Η A Bola φιλοξένησε δηλώσεις από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ανέφερε πως θα του άρεσε να παίξει στην Πόρτο, ωστόσο δεν μπορεί να πει περισσότερα τη δεδομένη στιγμή.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ συνεχίζουν το μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Την Παρασκευή (26/11) η O' Jogo ανέφερε πως ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται πιο κοντά στην Πόρτο.

Το Σάββατο (27/11) η A Bola υποστηρίζει ότι ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρούμπεν Σεμέδο, του οποίου φιλοξενεί δηλώσεις. Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων φέρεται να είπε ότι θα του άρεσε να παίξει για τους δράκους, οι οποίοι μπορούν να του δώσουν ευκαιρία να επανεκκινήσει την καριέρα του.

"Φυσικά θα μου άρεσε να παίξω για την Πόρτο. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε μία ομάδα τόσο μεγάλη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τη δεδομένη στιγμή, θα δούμε τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον. Έχω μία δουλειά και πρέπει να επιστρέψω στο παιχνίδι γρήγορα. Η Πόρτο μπορεί να μου δώσει ευκαιρία να επανεκκινήσω την καριέρα μου φυσικά", ανέφερε συγκεκριμένα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ