ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "τρέλα" του Σεμέδο: "Θα γυρίσω νωρίτερα"

Ο Ρούμπεν Σεμέδο
Ο Ρούμπεν Σεμέδο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δηλώνει αποφασισμένος, σε συζητήσεις εντός της ομάδας, να επιστρέψει στη δράση νωρίτερα από τις έξι εβδομάδες και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Στο άκουσμα πως ο Ρούμπεν Σεμέδο θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες, η αλήθεια είναι υπήρξε μία "παγωμάρα" τόσο στους ανθρώπους του Ολυμπιακού όσο και τους φιλάθλους της ομάδας, αφού υπάρχουν μπροστά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με Άρσεναλ για τη φάση των 16 του Europa League.

Ο Πορτογάλος στόπερ αποτελεί "βαρόμετρο" για την αμυντική γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας και τη φετινή σεζόν κι η απουσία του από τους αγώνες με τους "κανονιέρηδες" θα είναι αισθητή, έστω κι αν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έδειξε κόντρα στον Βόλο πως μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος αμυντικός δηλώνει αποφασισμένος, σε συζητήσεις εντός της ομάδας, με συμπαίκτες και προπονητικό τιμ, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν και να βοηθήσει την ομάδα του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Ο Σεμέδο ποντάρει πολύ και στη γερή του κράση, η οποία φάνηκε και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, όταν και πρόλαβε να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στην Τότεναμ, παρότι αντιμετώπισε νωρίτερα μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού.

Προφανώς, ο Πορτογάλος είναι εκτός για τους αγώνες με την Άρσεναλ, αλλά έχει ως στόχο να είναι έτοιμος στις αρχές Απριλίου. Το σημαντικό για τον ίδιο είναι πως απέφυγε την αρθροσκόπηση, η οποία θα τον κρατούσε εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βέβαια, σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεσα βελτίωση με τη συντηρητική αγωγή που θα ακολουθήσει, τότε δεν αποκλείεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο ίδιος, πάντως, είναι αποφασισμένος να διαψεύσει τις προβλέψεις και να αποτελέσει ξανά μία σημαντική λύση στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ