ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σεμέδο: "Ο Μέσι δεν εκτελεί φάουλ στην προπόνηση"

O Μέσι εκτελεί φάουλ κόντρα στη Γρανάδα
O Μέσι εκτελεί φάουλ κόντρα στη Γρανάδα © 2021 ASSOCIATED PRESS

Ο Νέλσον Σεμέδο αποκάλυψε σε συνέντευξη στην "Telegraph" πως ο Λιονέλ Μέσι έχει... έμφυτο ταλέντο στις εκτελέσεις φάουλ, καθώς όσα χρόνια ήταν στην Μπαρτσελόνα δεν τον είδε ποτέ να εξασκείται στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί έναν από τους κορυφαίος εκτελεστής φάουλ στην ιστορία. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το ταλέντο είναι... έμφυτο, καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν εξασκείται στις στημένες φάσεις στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα.

Αυτό αποκάλυψε ο πρώην συμπαίκτης του και νυν ποδοσφαιριστής της Γουλβς, Νέλσον Σεμέδο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Telegraph".

"Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις για να περιγράψουν πόσο καλός είναι. Ξέρετε τι τον κάνει μοναδικό; Δεν τον έχω δει ποτέ να εκτελεί φάουλ στην προπόνηση όλα τα χρόνια που ήμουν εκεί. Ορκίζομαι, ποτέ! Εμείς πάντα δοκιμάζαμε σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά ο Μέσι δεν εκτελούσε ποτέ φάουλ. Για εκείνον, ήταν φυσιολογικό. Λένε πως η προπόνηση σε κάνει τέλειο, ωστόσο στην περίπτωσή του δεν χρειαζόταν προπόνηση για να είναι μοναδικός", ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου μπακ.

Photo Credits: © 2021 Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ