ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο: "Κάνουν λάθος όσοι με έριξαν και περιμένουν ότι δεν θα σηκωθώ"

Ο Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Με ανάρτησή του ο Ρούμπεν Σεμέδο υποστήριξε ξανά την αθωότητά του για τις κατηγορίες βιασμού και έστειλε μήνυμα σε όσους τον κατηγορούν πως θα σταθεί ξανά στα πόδια του.

Το πρώτο του μήνυμα για την υπόθεση βιασμού που κατηγορείται έστειλε ο Ρούμπεν Σεμέδο μέσα από τα social media που διατηρεί.

Σε αυτό υποστηρίζει για μία ακόμα φορά την αθωότητά του και ευχαριστεί όσους τον έχουν στηρίξει στη συγκεκριμένη υπόθεση. Παράλληλα, επεσήμανε προς όσους δεν τον πιστεύουν ότι θα κάνει τα πάντα για να σηκωθεί ξανά και να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά.

Το μήνυμα αναφέρει: "Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος γιατί αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά".

Υπενθυμίζουμε ότι 17χρονη είχε καταγγείλει τον 27χρονο διεθνή και έναν 40χρονο Νιγηριανό για ομαδικό βιασμό στις 28 Αυγούστου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μετάφερε τη 17χρονη με το αυτοκίνητο του στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και υπήρξε θύμα βιασμού και από τους δύο κατηγορούμενους.

Την επόμενη ημέρα, η 17χρονη μίλησε στη μητέρα της, με την οποία στη συνέχεια μετέβη στο ΑΤ Βύρωνα. Οι δύο άνδρες κατέθεσαν στον ανακριτή έχουν μείνει ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και μετά από καταβολή εγγύησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ