ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Σέλβι: "Είμαι 30 ετών και μοιάζω για 40, αν παίξω ακόμα τρία ματς ανανεώνω"

Ο Τζόντζο Σέλβι με τη φανέλα της Νιούκαστλ | 19 Μαΐου 2021
Ο Τζόντζο Σέλβι με τη φανέλα της Νιούκαστλ | 19 Μαΐου 2021 @2021 CARL RECINE/POOL VIA AP IMAGES

Ο Τζόντζο Σέλβι αποκάλυψε πως χρειάζεται να παίξει μόνο τρία ματς με την Νιούκαστλ τη νέα σεζόν για να γίνει επέκταση στο συμβόλαιό του για άλλον έναν χρονο, με τον Άγγλο μέσο να φανερώνει την επιθυμία να το υπογράψει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Είναι ένας από τους πιο "παλιούς" παίκτες της Νιούκαστλ φορώντας τη φανέλα της τα τελευταία 6,5 χρόνια και δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να φύγει από τις καρακάξες, ειδικά σε μία εποχή που δείχνουν έτοιμοι να κάνουν άλματα προς τα εμπρός με τη νέα τους -πανίσχυρη οικονομικά- ιδιοκτησία.

Αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει σε συνέντευξή του ο Τζόντζο Σέλβι με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, με τον Άγγλο μέσο να κάνει αναφορά στο παρουσιαστικό του που δεν συνάδει με την πραγματική ηλικία του και να αποκαλύπτει πως χρειάζεται να παίξει μόλις σε τρία ματς τη νέα σεζόν για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για άλλους 12 μήνες.

"Μου λείπουν άλλα τρία ματς για να κερδίσω μία ακόμα χρονιά στην ομάδα και ελπίζω να το πετύχω φέτος. Εννοώ, αν δεν το κάνω θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ.

Στην τελική, πάντα παίζεις για το επόμενο συμβόλαιό σου και όσο περνάει ο καιρός δεν γινόμαστε νεότεροι. Εγώ είμαι 30 ετών και δείχνω σαν να είμαι 40", τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια μετά από την ήττα της ομάδας του Έντι Χάουι με 1-0 από την Μάιντς στην Αυστρία, και συμπλήρωσε:

"Θέλεις απλά να είσαι μέρος της ομάδας. Ο μόνος δρόμος για αυτή την ομάδα είναι να πάει ψηλότερα και πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση μου.

Υπάρχει πολλή θετική ατμόσφαιρα στην ομάδα. Είχαμε μία πραγματικά άσχημη περίοδο αλλά αυτή τη στιγμή η Νιούκαστλ είναι ένα ωραίο μέρος για να βρίσκεσαι".

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ