ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ: Συμπαίκτης του Γιακουμάκη και τη νέα σεζόν ο Ζότα

Σέλτικ: Συμπαίκτης του Γιακουμάκη και τη νέα σεζόν ο Ζότα
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΛΤΙΚ

Ο Ζότα είναι και επίσημα παίκτης της Σέλτικ μετά την αγορά του από την Μπενφίκα. Συμβόλαιο για 5 χρόνια υπέγραψε ο 23χρονος.

Ο Ζότα θα ανήκει και τη νέα σεζόν στην πρωταθλήτρια Σκωτίας, Σέλτικ, αφού η ομάδα της Γλασκώβης τα βρήκε σε όλα με την Μπενφίκα και έκανε και επίσημα δικό της τον 23χρονο για τα επόμενα πέντε χρόνια, ως συνέχεια του μονοετούς δανεισμού του.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε μία καταπληκτική σεζόν με την Σέλτικ, σκοράροντας 13 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ σε 40 εμφανίσεις.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Σέλτικ, δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στη Γλασκώβη. "Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Σέλτικ και θέλω απλώς να δώσω λίγη χαρά στους οπαδούς, στην ομάδα μας και να κατακτήσουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε.

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία την περασμένη σεζόν. Ήξερα ήδη, λίγο-πολύ, πόσο μεγάλη ήταν η Σέλτικ, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος το αντιλαμβάνεται μόνο όταν είναι μέσα στο κλαμπ. Μόλις γνώρισα τον σύλλογο από μια άλλη οπτική γωνία τον ερωτεύτηκα. Οπότε νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή να είμαι εδώ και θέλω να εξελιχθώ."

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ