ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ: Προπονητής της χρονιάς στην σκωτσέζικη Premier ο Ποστέκογλου

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον πάγκο της Σέλτικ σε αναμέτρηση του Europa League κόντρα την Μπέτις | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον πάγκο της Σέλτικ σε αναμέτρηση του Europa League κόντρα την Μπέτις | 16 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MIGUEL MORENATTI/AP IMAGES

Ο Άγγελος Ποστέκογλου οδήγησε την Σέλτικ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του League Cup και το φινάλε της σεζόν τον βρήκε να ανταμείβεται με ένα ακόμα βραβείο, αυτό του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στην Σκωτία.

Η πρώτη σεζόν του Άγγελου Ποστέκογλου στην Σκωτία για λογαριασμό της Σέλτικ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον έμπειρο προπονητή να οδηγεί την ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη στην κατάκτηση του τίτλου (52ο πρωτάθλημα στην ιστορία της) αλλά και του League Cup τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το γεγονός αυτό ήταν αναμενόμενο να φέρει και ατομικά βραβεία για τον ίδιο, με τον Ελληνοαυστραλό να αναδεικνύεται την Τρίτη (17/5) προπονητής της χρονιάς στην Premiership της Σκωτίας και να μην κρύβει την ικανοποίησή του:

"Είναι πολύ ευχάριστο να κερδίζεις τέτοια βραβεία και δείχνει πως κάνουμε κάτι σωστά και έχουμε πετύχει. Για μία ακόμα φορά όμως θέλω να τονίσω πως πρόκειται για ομαδική δουλειά, που συμμετέχουν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Το Σέλτικ Παρκ το περασμένο Σάββατο ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η ατμόσφαιρα δεν μπορούσε να συγκριθεί με κάποια άλλη και ήταν πραγματικό προνόμιο να είναι μέρος μίας ημέρας γιορτής", δήλωσε χαρακτηριστιστικά.

Σημείωνεται πως η Σέλτικ συγκέντρωσε 93 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την Ρέιντζερς, και κατά τη διάρκεια της σεζόν έφτιαξε ένα αήττητο σερί 32 αγώνων, με τον Ποστέκογλου να έχει αποκαλύψει σε σκωτσέζικο ΜΜΕ πως πριν πάρει την απόφαση να πάει στους κέλτες είχε συζητήσει και με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο συνεργασίας το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ