ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Αναζητούνται στα συντρίμμια ο Κριστιάν Ατσού και ο τεχνικός διευθυντής της Χατάισπορ

Σεισμός στην Τουρκία: Αναζητούνται στα συντρίμμια ο Κριστιάν Ατσού και ο τεχνικός διευθυντής της Χατάισπορ

Δύο ποδοσφαιριστές της Χατάισπορ, οι Μπουράκ Οκσούζ και Μπερντούγκ Γιλντιρίμ, διασώθηκαν από τα συντρίμμια σε κτίριο που κατέρρευσε στην πόλη Χατάι ενώ άλλα δύο μέλη της ομάδας, ο Κριστιάν Ατσού και ο τεχνικός διευθυντής της αγνοούνται.

Ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία έχει αφήσει πίσω του χίλιους και πλέον νεκρούς, αρκετούς αγνοούμενους, ενώ τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να διασώσουν όσους ανθρώπους βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια.

Στην πόλη Χατάι δύο ποδοσφαιριστές της Χατάισπορ, οι Μπουράκ Οκσούζ και Μπερντούγκ Γιλντιρίμ, βγήκαν σώοι από κτίριο που κατέρρευσε αλλά την ίδια ώρα άλλα δύο μέλη της ομάδας.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι διασώστες έβγαλαν από τα συντρίμμια τους Μπουράκ Οκσούζ και Μπερντούγκ Γιλντιρίμ καθώς και ένα μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας, τον Κερίμ Αλιτσί και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Άλλα δύο μέλη της ομάδας της Χατάι όμως φέρονται να βρίσκονται κάτω από κτίρια που κατέρρευσαν στην πόλη. Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Κρίστιαν Ατσού και τον αθλητικό διευθυντής της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ