ΠΑΟΚ

Σε ένα μήνα στη Γερμανία ο Ρέμπε

Σε ένα μήνα στη Γερμανία ο Ρέμπε
Ο Όλαφ Ρέμπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε EUROKINISSI

Στον Όλαφ Ρέμπε έχει δοθεί περιθώριο τεσσάρων εβδομάδων για να διευθετήσει τις ανοικτές υποθέσεις που έχει αναλάβει στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Σε ένα μήνα θα αναλάβει καθήκοντα στη Νυρεμβέργη ο Όλαφ Ρέμπε. Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής που ανακοινώθηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα, θα χρειαστεί, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην πατρίδα του ένα περίπου μήνα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες από τα ανοικτά θέματα που έχει αναλάβει στον ΠΑΟΚ.

Τότε θα μπορεί και να επισημοποιήσει το τέλος της της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο με τον οποίο δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Γερμανοί σημειώνουν ότι ήδη ο ΠΑΟΚ έχει επιτρέψει στον συμπατριώτη τους να λύσει πρόωρα το συμβόλαιο του κάτι που σημαίνει ότι η παραίτηση του έχει γίνει δεκτή.

Μάλιστα τονίζουν ότι ο Ρέμπε είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του πολύ πριν προκύψει η πρόταση συνεργασίας από τη Νυρεμβέργη. Και την απόφαση του αυτή την είχε πάρει για οικογενειακούς λόγους.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ