ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε αναμονή του Ρέμου

Σε αναμονή του Ρέμου
ΡΕΜΟΣ

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται σήμερα ή το αργότερο αύριο Μεγάλη Πέμπτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέμος

Στις επόμενες μέρες λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το υπάρχον υλικό του Ηρακλή. Ποιοι δηλαδή από τους νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας θα παραμείνουν ή όχι στο ρόστερ με δεδομένο ότι τα συμβόλαιά του οδεύουν προς τη λήξη τους αλλά και κάποιοι άλλοι στους οποίους η ΠΑΕ είναι εκείνη που καλείται να αποφασίσει αν θα τους διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της σε συνεργασία με τον Άνχελ Πεντράθα.
Από την στιγμή λοιπόν που θα ξεκαθαρίσει η παραπάνω κατάσταση τότε θα αρχίσουν οι διαδικασίες για την ενίσχυση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα θα αποφασιστεί και το πότε και που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας. Όσο και για ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο αυτό έχει να κάνει και με την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ που θα προκληθεί μετά την γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου. Στην διάρκεια αυτής ουσιαστικά οι μετοχές θα περάσουν από τα χέρια του μεσεγγυούχου Μυτιληναίου σε αυτά του Αντώνη Ρέμου.

Όσο για την περίπτωση του Γιάννη Ταραλίδη; Το όνομά του είναι σε αυτά της λίστας του Πεντράθα, η πρώτη επαφή έχει ήδη γίνει όπως επιβεβαιώνει και ο 27χρονος με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν τη φορά αυτή θα γίνει ότι δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ταραλίδης να γίνει μέλος της οικογένειας του Ηρακλή με τον ίδιο σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport να τόνισε σχετικά πως: " Πρώτα από όλα θα πρέπει να συζητήσω με την ομάδα του ΟΦΗ. Ότι και να συμβεί δεν θέλω να αποχωρήσω χωρίς να συζητήσω πρώτα μαζί τους. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά για την υπόθεση", και πρόσθεσε: " Από πέρσι υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον, αλλά τελικά δεν υπήρξε εξέλιξη. Τώρα όμως η κατάσταση είναι διαφορετική από την στιγμή που πρόκειται για μια καλή ομάδα με νεαρά παιδιά και καλή απόδοση. Δεν μπορώ να προδικάσω τίποτα, αλλά θα ξεκαθαρίσει το θέμα το επόμενο διάστημα".

Από χθες πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ταραλίδη έχει δείξει και ο Πανιώνιος έχοντας προχωρήσει μάλιστα και σε κατάθεση συγκεκριμένης οικονομικής πρότασης. Στα αγωνιστικά η σημερινή μέρα για τον Ηρακλή περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα που ήταν και η τελευταία πριν την άδεια, που έλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα για τις εορτές του Πάσχα.

Οι τραυματίες της τελευταίας αγωνιστικής, Γιαννούλης και Περπερίδης, ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Γιάντσης, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ποδοκνημικής. Όσο για τον Ιωαννίδη εξακολουθεί το εντατικό ατομικό πρόγραμμα και μετά το Πάσχα θα περάσει σε πλήρεις ρυθμούς.

Η ομάδα είναι, πλέον, σε άδεια μέχρι την Τρίτη μετά το Πάσχα (29/04), οπότε και θα επιστρέψει με προπόνηση στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ