ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, να φύγει"

Σαββίδης: "Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, να φύγει"
Ο Ιβάν Σαββίδης αγκαλιάζει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως ο Πάμπλο Γκαρσία θα στηριχθεί από τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο, προειδοποίησε ότι οι στόχοι του Δικεφάλου παραμένουν υψηλοί και τόνισε ότι όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να τους υπηρετήσει μπορεί να αποχωρήσει.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που τα… άκουσαν από τον Ιβάν Σαββίδη στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (8/1). Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τόνισε πως οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί και σε αυτούς δεν πρόκειται να γίνουν εκπτώσεις. "Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να τους υποστηρίξει μπορεί να ζητήσει την αποδέσμευσή του και θα γίνει την ίδια κιόλας μέρα αποδεκτή", είπε ο Ιβάν Σαββίδης .

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης πως θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Πάμπλο Γκαρσία, "ώστε να αισθάνεται μέρα με τη μέρα πιο δυνατός, με δεδομένο ότι αυτά είναι τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ανδρικού συλλόγου πράγμα που γνωρίζαμε και είμαστε διατεθειμένοι να του δώσουμε όσο χρόνο και όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια χρειαστεί"

Οι ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι πήραν το μήνυμα και τόνισαν από την πλευρά τους πως αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ