ΑΡΗΣ

Σάσα: "Είχαμε ακούσει πάρα πολλά το προηγούμενο διάστημα, πρέπει να συνεχίζουμε να κερδίζουμε "

Ο Λούκας Σάσα έχει σκοράρει το 2-0 του Άρη με τη Βελέζ και πανηγυρίζει | 29 Ιουλίου 2021
Ο Λούκας Σάσα έχει σκοράρει το 2-0 του Άρη με τη Βελέζ και πανηγυρίζει | 29 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI

Ο Λούκας Σάσα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη NOVA, στην κριτική που δέχθηκε ο Άρης την οποία θεωρεί άδικη, τονίζοντας ότι οι κίτρινοι πρέπει να συνεχίσουν τις νίκες για να ανέβει η ψυχολογική διάθεση της ομάδας.

Ο Λούκας Σάσα στις δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten, ανέφερε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Παράλληλα στάθηκε και στην κριτική που ασκήθηκε στην ομάδα για το κακό ξεκίνημά της, την οποία θεωρεί άδικη, καθώς οι κίτρινοι διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα στη NOVA: Για το ματς: "Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Ήταν σημαντική νίκη, είναι πάντα δύσκολα στην έδρα του Ατρόμητου. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τα καταφέραμε. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα'.

Για τα στοιχεία που χρειάστηκαν για τη νίκη του Άρη: "Αρχίσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Μετά πέσαμε λίγο, ο Ατρόμητος κατάφερα να ισοφαρίσει αλλά είναι φυσιολογικό. Στο δεύτερο μέρος βγήκαμε με την ίδια ορμή και το ίδιο σκεπτικό για να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Πετύχαμε δύο γκολ και φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά στοιχεία".

Για την παλιά φρουρά και την κριτική που δέχθηκαν: "Οι παλιοί σκόραραν. Έχουμε σύνολο με πολύ καλούς παίκτες. Είχαμε ακούσει πάρα πολλά το προηγούμενο διάστημα, πράγματα που ακούσαμε και δεν μπορώ να τα σχολιάσω και τα θεωρώ άδικα.

Μαζί με τους καινούργιους παίκτες έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε κάθε στιγμή για να μπορέσουμε να πάμε καλύτερα".

Για τη συνέχεια: "Θα πρέπει να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Απόλλων στην έδρα μας Ξεκινήσαμε με το -6 στον πίνακα που είναι αρνητικό. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε να μαζεύουμε πόντους για να ανέβουμε στη βαθμολογία και να αλλάξει η βαθμολογία μας".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ