MLS

Σάρλοτ: Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι βρέθηκε ο αριθμός - ρεκόρ των 74.479 φιλάθλων

La pantalla del estadio muestra un récord de asistencia, durante un partido de la MLS entre Charlotte FC y el Galaxy de Los Ángeles, el sábado 5 de marzo de 2022 (AP Foto/Jacob Kupferman)
La pantalla del estadio muestra un récord de asistencia, durante un partido de la MLS entre Charlotte FC y el Galaxy de Los Ángeles, el sábado 5 de marzo de 2022 (AP Foto/Jacob Kupferman) © 2022 JACOB KUPFERMAN / AP IMAGES

Η Σάρλοτ του Κάρολ Σβιντέρσκι αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, με 74.479 φιλάθλους να γεμίζουν το Bank of America Stadium και να δημιουργούν νέο ρεκόρ στο MLS.

Μόλις στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Σάρλοτ, ο Κάρολ Σβιντέρσκι έζησε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι της νεοσύστατης ομάδας του MLS κατέκλυσαν το Bank of America Stadium για την ιστορική αναμέτρηση με την Λ.Α. Γκάλαξι, την πρώτη που φιλοξενείται στην πόλη.

Η προσμονή ήταν τόσο μεγάλη που έφερε τη δημιουργία νέου ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία του MLS, αφού τον αγώνα παρακολούθησαν 74.479 φίλοι των γηπεδούχων. Κάπως έτσι, η Σάρλοτ έσπασε το... οπαδικό μονοπώλιο της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, η οποία διατηρούσε -μέχρι πριν από μερικές ώρες- τα πρωτεία με 73.019 φιλάθλους.

Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο δεν αποδείχθηκε πάντως αρκετή για να έρθουν οι πρώτοι πόντοι στο πρωτάθλημα, αφού η Λ.Α. Γκάλαξι πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Εφράιν Άλβαρεζ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 77ο λεπτό.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Σάρλοτ, δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει.

TAGS MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ